Joooj Jezo, jedva čekam da čujem pesme, ali iskreno! Baš me raduje što ćete ekranizovati pesmu :)
A za onaj disk sa posvetom te držim za reč, da znaš! :)
Buri, imao moj "covek" najjace i bas ja ga razbila...a dva dana se kurcio da ce njime da pobedi sve ;)
Jel tako bejb? ;)
Bilo je jako jaje ali šta ću kada si imala jače. A jesam se kurčio i odmah da ti kažem, sledeće godine moje jaje će razbiti tvoje lagano :)
Znaš kako ću da ga izaberem....gotova si :)
E a ko je sve bio na okupljanju?
Lepo, snimili smo 2 pesme, sledece nedelje nastavljamo sa radom, verovatno cemo tada snimiti i spot.
Joooj Jezo, jedva čekam da čujem pesme, ali iskreno! Baš me raduje što ćete ekranizovati pesmu :)
A za onaj disk sa posvetom te držim za reč, da znaš! :)
Obecanje ne zaboravljam. Kad budem imao vremena, okacicu jednu sto smo snimili, gitarsku, posto sa gudacima i duvacima tek pocinjemo od nedelje.
eee je l' neko imonajjače jaje u kući
Buri, imao moj "covek" najjace i bas ja ga razbila...a dva dana se kurcio da ce njime da pobedi sve ;)
Jel tako bejb? ;)
Jezo, obavezno da okacis ovde da cujemo :)
hahahah nisko ella, nisko.... lolololol
Jel tako bejb? ;)
Bilo je jako jaje ali šta ću kada si imala jače. A jesam se kurčio i odmah da ti kažem, sledeće godine moje jaje će razbiti tvoje lagano :)
Znaš kako ću da ga izaberem....gotova si :)
Ne brini Buri, sledeće godine moja pobeda....naoštrio sam se :)
Nisam kucao jaja. Ceo vikend sam bezao kao gubavac od rodbine i prijatelja i uzivao u solo ispijanju piva.
U ja to baš volim, nema šanse da bih bežao od toga. To mi je jedna od najlepših stvari kod Uskrsa.
Buri, cujes li ti njega? Opet se kurci, a zna da nema saaanse... :)))
Jezo, ja povilenim kao malo dete za te praznike, ne moz' me niko uhvatiti ni za glavu, ni za rep ;)
Ne volim praznike nikako. 'Ajd' Vaskrs moze da prodje, prolece je i moze se pobeci negde.Novu Godinu mrzim samo tako.Sreca pa uvek radim.
Dobro, videćeš...nemoj posle da bude: "A što si mi razbio jaaaajeeeee" :)))))
Uskrs je odličan....Nova Godina gore dole ali Božić......kakav savršen praznik
ella realno, oš da kažeš da puca praznim pištoljem...
Dosta sam sirio praznicno raspolozenje. Odo' da radim nesto. Pozdrav.
hahahaha to je ta buri ;))))
Poz jezo... :)
Bejb, ti znas da ne smes da me pobedis, jer cu da kmecim kao detence ceo dan ;)))