Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Rekoh ti, već ima 8 meseci kako ne mogu lepo da spavam, ali ne smeta mi, ipak mi malo treba da sam u tom stanju makar tu imam humora.

2. Ala duva napolju...ovo nije normalno...glava mi se kotrljala po dvorištu firme...

3. Još malo pa će neko da glumi zmaja.

4. Hahahaha sreća pa nisam baš taaaako mršava :)

5. Ma sreća pa sam ja tenk.

6. Eh kud nam ne spojiše Uskršnje slobodne dane sa 1. majem...jedno 10 dana odmora od posla...uff

7. mi imamo 13 dana odmora, u sredu počinje škola

8. Samo 13 dana? Meni kada je škola bila u pitanju, ni dva meseca mi nije bilo dovoljno ;)

9. Ćuti, pomeraju nam prijemni najmanje 7 dana a raspuštamo se kad bi i trebalo, ogromna prednost.

10. Pa to stvarno jeste prednost, možeš lagano da se spremiš za ispit kako valja.
    Ja kada sam upisivala srednju, nije bilo prijemnog, jer se baš potrefilo '99. za bombardovanje... Pa se pri upisu gledao samo prosek iz osnovne...auuu majko mila, tada su roditelji na kvarno plaćali upis sve zvoni...

11. A kad su uveli prijemni to je bilo tačno pre 20 godina, moja keva ga je prva radila, a sad našli da ga menjaju, eh živote raspali...

12. Moram samo da naglasim da sam šokiran potpuno i da idem da se umijem...

13. Moram samo da naglasim da sam šokiran potpuno i da idem da se umijem...

Opet si malo previše popio, a?

14. Moram samo da naglasim da sam šokiran potpuno i da idem da se umijem...

Izvini, znaš da sam morala :) A i prija s' vremena na vreme šokirati se dobrim stvarima... :)

15. Sad već ne želim ništa da znam...

16. Izvini, znaš da sam morala :) A i prija s' vremena na vreme šokirati se dobrim stvarima... :)

Bejbe samo ti to radi...nema lepšeg šoka od tog :)))))

Sad već ne želim ništa da znam...

hehehe

17. zdraus... ima li koga?

18. Ima ima buri....ne moraš ni da pitaš, bar ja sam ti ovde inventar ;)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.