Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Gde si ti videla šalu?

2. TAMAN GA USVOJITE LOLOLO

ZAJEBAVAM SE... ODO SPAVATI... VALJDA :)

LAKU NOĆ VAM

3. Buri, neka tebe usvoje. Laku noć i gasi taj kaps lok.

4. Protrca neka sala malocas ovuda, sakrila se iza coska ;)))

Poz buri :) Razmotricemo tvoj predlog ;)))

5. Bolje nemoj razmatrati to nego zaboravi.

6. U pravu si. Zaboravljeno.

7. Gde se denuše ostali?

8. Nem' pojma....samo znam da mi je po prvi put drago sto vidim da Mara i Maniak nisu tu...to je siguran znak da im je savrseno dobro i bez nas, da uzivaju jedno u drugom ;)))))))))

9. Misliš Novu Godinu Džoni?

Ne, Božić...pa Ela, aj objasni ti :)

10. Bez sve sale, Matriks je zaista dobro i neiskvareno "dete"... Retkost je da neko ima takva razmisljanja i taj rezon sa toliko godina. :)

Ma odličan je Matriks. I meni je to super kod njega što rezonuje tako i što je je vredan u školi...120 zadataka za Uskrs...sve je jasno...

11. Nem' pojma....samo znam da mi je po prvi put drago sto vidim da Mara i Maniak nisu tu...to je siguran znak da im je savrseno dobro i bez nas, da uzivaju jedno u drugom ;)))))))))

Da, dobro je, mada nekako sve čekam da će da upadnu zajedno i naprave neki totalni pičvajz ovde....ali samo neka oni uživaju :)))

12. Znači tavanu više nemamo pristupa...

13. Ne, Božić .. .pa Ela, aj objasni ti : )

Nema se tu mnogo sta objasnjavati...bejb i ja slavimo dva Bozica, dva Uskrsa...zajedno :)))

14. Da, dobro je , mada nekako sve čekam
    da će da upadnu zajedno i naprave
    neki totalni pičvajz ovde ... .ali samo
    neka oni uživaju :) ))

To i ja cekam vec 2 dana :)
    Ali neka, samo neka uzivaju...

15. Jebajga, ja navikao na pravoslavni, ako ako, samo ti krasi...

16. Nema se tu mnogo sta objasnjavati...bejb i ja slavimo dva Bozica, dva Uskrsa...zajedno :)))

Jebajga, ja navikao na pravoslavni, ako ako, samo ti krasi...

Ali ne brini lako je navići se na oba....Tačnije, duplo je lepše :)

17. Ali neka, samo neka uzivaju...

Joj kada upadnu ovde....biće sprdnja...
    Neka uživaju samo....

18. Odoh ja, blejimo sutra ujutru.

19. Jutro Matriks :)
    Opet rano ustajanje? Ti baš nikako da se naspavaš...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.