Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Stani svi se fale još toliko do nečega.....šta ću ja
    Au još......pa šta ima gospođo, nema ništa ;)

2. ja se ne falim,ja tugujem!aaaa!

3. Manijače, uvalili su ti ga za video...

4. ja se ne falim,ja tugujem!aaaa!

E jbg....al ćemo da ti banemo svi u smederevo a i nije daleko toliko SD Maro...

5. bash mi ga uvalili lololo!

6. E jbg....al ćemo da ti banemo svi u smederevo a i nije daleko toliko SD Maro...

Pa ni NS nije daleko, a SD je na pljuv od BG-a...

7. ma,znam ja sve to,nego mi to komplikuje situaciju za sve planove,a i na prepad je,pa mi preselo...

8. ma,znam ja sve to,nego mi to komplikuje situaciju za sve planove,a i na prepad je,pa mi preselo..

Au, sjebaše te baš... ( Ništa loše ne mislim)

9. ma,znam ja sve to,nego mi to komplikuje situaciju za sve planove,a i na prepad je,pa mi preselo...

Da, to ume da sjebe sve. ali opet većina stvari se i dešava na prepad....ali kontam da bi se i ja smorio....

10. pa,nemam vremena ni posao neki da iskopam,ni bilo šta da pokušam,sve brzo mnogo,kompletna seliddba,nameštaj,sve,a moram da budem u bg-u,diplomski,radionice svake srede,htela i neki posao da vidim...

11. Jebiga....al nemoj da se nervitaš ako ne možeš da promeniš....odo malo napolje...vidimo se kasnije....počistie lepp ćoše, nemo' prljavo da ga zateknem.....

12. aj,đoni,uživaj,ću sredim ćoše,ne brigaj!

13. Ću ti pomognem Maro. :)

14. preko mudre sove matrikse?:)

15. Sova nije mudra, već luda. :)

16. kako će luda sova da mi pomogne?:)

17. Da se razmaše krilima i tako očisti ćoše.

18. A ja hteo sa drugarima na piće.....dobro je da nisam otisao nego ostao kuci...
    Gde ste ćoškaši moji....šta se radi?
    Maro ćošak si dobro opajala, kao ja da sam ga sređivao...

19. hehe,eve me đoni,došla kući,sad malo idem van,da izluftitiram mozak.jbt,posekla nokte,posle par meseci opet osećam svoje jagodice,koji trip,hahahah!pozdravljam i predajem smenu:)))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.