U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
e to... orginal sa tržnice... lololo
Hahahaha a reci kako je to dobro....kad se tako "neplanski" ubiješ :)))
meni drugčije i nije merak... inače najbolje žurke u životu su mi ispale neplanski...
Da, da, i meni....zato ne volim proslave tipa doček nove godine i tako to, to se planira po mesec dana, a na kraju se smoriš kao plovak....a ove neplanske žurke su uvek najjače
ma nova godina je neviđeni smor i tako iz godine u godinu... jedino mi roštilj bude dobar, ako se planira i to ako ja ne moram najviše potegnuti...
Ima l' koga?
Veceras pocinje jedanaestodnevna zurka...
Je l' makar dobra?
O, da, NIdzo. Na godisnjem sam, krece zagrevanje za nedelju, pa onda red rada, red alkohola, red zajebancije.
Ej de ste blejači...
Ej bejbe evo me mada javio sam ti se već :)
Boli te tuki Jezo, ja do srede odmaram i onda nazad na mučenje.
Desteeeee :)
Olla bejb i ovde :)
Jezoooo pa gde si ceo dan?
Samo lagano, Nidzo...Videces sta je mucenje kad zavrsis skolu (stvarno pricam kao matori jazavac)
Pozdrav golupcici.
Odoh ja, doviđenja.
Jooj jes vaka Jezo....tek kad pocnes da radis, shvatis koliko si zapravo bio bezbrizan dok si se skolovao....ehhh...
Matriks uživaj u školi...posle sledi...ma i posle je kul...zavisi kako skapiraš...mada bolje je u školi nego na poslu. Ako te škola smori, pobegneš i ćao...mada nemoj da bežiš jer ću da ti banem na otvorena vrata i najeb'o si ako imaš neopravdane .)
Cao NIdzo.
Jebi ga, Ella, svakome je svoja muka najteza. Mene sada muci toplo pivo i to sto cekam da se o'ladi.
Užas...uf...kako ne ide kad je toplo...
hahaha ma samo neka ti bude toplo pivo sva muka u zivotu i dobro je ;)