Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ako, ako se vi lepo slažete, ja sam ZA!
    a sad, odoh na kunt...lomim se i bijem tastaturom o čelo lololo
    laku noć, budite dobri, ne radite niš što ne bih ni ja :) zzop!

2. ako, ako se vi lepo slažete, ja sam ZA!

Znamo mi to :)

laku noć, budite dobri, ne radite niš što ne bih ni ja :) zzop!

Niš' ne brini, odrasla smo mi dečica :))))
    Aj pa lepo spavaj pašo i odmori se lepo...

3. Laku noc blejo...
    Laku noc zete...

Laku noc bejb :)

4. Laku noc bejb :)

Laku noć bejbi...
    Lepo spavaj...

5. ima li koga? šta činite?

6. Des Buri! Nema te ovih dana.

7. hello hello! sta se desava ljudovi?

8. Moliiiiiiii!!! :)) Pada kiša prokleta, hladno ovih dana, pa se dangubi kod kuće. Šta ti radiš? Prošao raspust? :)

9. proso raspust jbg valjda ce brzo sledeci :DDDDD ja evo i danas imam casove kuci nema odmora do daljnejg!!! bdw nadjoh juce jos jednu Moly Bloom na sajtu :D Samo vi uzivajte eto mene za sat da srocim koju sad mi je gotova pauza :((((

10. Ne daj se Moli! Uz tebe smo, da što pre dođe letnji raspust! :))

11. dobro je da postoji ovo cose- najbrzi nacin i najbolji da se na smeje i izbleji :D

12. O ella! nikad ne bi lepse avatar julije!

13. Pa des Moly? Još si u školi?
    Hehe a reci kakav mi je avatar, pravi romantični ;)))

14. ella sta da ti kazem sem "I see you.." :DDDDDDDDDD

15. hehehehehehe luda si ;)))

16. jesam! mozda je do vremena sto bi rekli u lajanju na zvezde ' Il pleu! Il pleu! ' :DDDD

17. haha ma mora da je do vremena...'oće to... ;DDD

18. tako se tesim svaki dsn! :DDDDD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.