Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ola ola! Sad sam imala intervju preko skajpa, prijavila se da volontiram na Exitu. Rekoše mi da sam u prednosti u odnosu na ostale kandidate jer već imam iskustva sa tim. Sreća pa nije bio intervju uživo, jer sam kontuzovana od sinoćne pijanke, izbacili bi me iz kancelarije. :)

2. Nema me par dana na bleji i niko da počisti ćoše...cccc
    :uzima "rambo traku", vezuje oko glave. Uzima dve metle i počinje da praši po ćošetu:

3. Vidi ove matorce sto me prozivaju za godine!

4. Glassy preko tebe ćemo da upadamo na Egzit ;)
    Moraćeš da uvedeš jedno 50 ljudi :)))))

5. Стааклеена, јесам ли ти икад рекао колико си ми драга? :)))

6. Стааклеена, јесам ли ти икад рекао колико си ми драга? :)))

Arei ulizicO! :P

7. Beeeeeeeeeeeeeeeeejb....i ja jedva čekam...jedva čekam...jedva čekam!!! :)))

8. Neću raditi na ulazu, već na štandovima nevladinih organizacija. Ako me angažuju uopšte. A posao se sastoji u tome da budeš publika na nekim tribinama o ekologiji, pravima građana i tako to. Prošle godine bio i Ivica Dačić, pa sam slušala malog debeljka kad su pričali o organizovanju gej parade, bila i na televiziji tad...pomisliše mi drugari i drugarice da sam nastrana, bože sačuvaj.

9. Ела, па шта ти пада на памет? :) Можда ти се свест помутила...ипак ниси јела. :р

10. I to što kažeš Arei...možda je i vreme da jedem :)

11. ella prijatno ti bilo!
    ostalima dobar dan!
    staklo meni si draga iako ne idem na egizt!

12. Kakvo je to srce staklena, a? AAAA? Ćeš sad da idem da te drukam Džaftimiru? ;)

13. ella sta si lepo jella :D
    staklo mi golaci se uvek volimo :DDDDDDDDD

14. Za Džafa čuvam ove zagradice: ( . )( . )
    :))

15. dezte bleja...
    STAKLENA?1 MACKO MOJA, NAPALIS ME I ODES!!!1

Imam i ja za tebe - |=| hihihihihiih :D

16. ella sta si lepo jella :D

SendviĆ....Đoni pravio :)

17. Džafe, to meni liči na krevet! Je l' ti to mene muvaš, a? :migmig:

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.