Ola ola! Sad sam imala intervju preko skajpa, prijavila se da volontiram na Exitu. Rekoše mi da sam u prednosti u odnosu na ostale kandidate jer već imam iskustva sa tim. Sreća pa nije bio intervju uživo, jer sam kontuzovana od sinoćne pijanke, izbacili bi me iz kancelarije. :)
Neću raditi na ulazu, već na štandovima nevladinih organizacija. Ako me angažuju uopšte. A posao se sastoji u tome da budeš publika na nekim tribinama o ekologiji, pravima građana i tako to. Prošle godine bio i Ivica Dačić, pa sam slušala malog debeljka kad su pričali o organizovanju gej parade, bila i na televiziji tad...pomisliše mi drugari i drugarice da sam nastrana, bože sačuvaj.
Ola ola! Sad sam imala intervju preko skajpa, prijavila se da volontiram na Exitu. Rekoše mi da sam u prednosti u odnosu na ostale kandidate jer već imam iskustva sa tim. Sreća pa nije bio intervju uživo, jer sam kontuzovana od sinoćne pijanke, izbacili bi me iz kancelarije. :)
Nema me par dana na bleji i niko da počisti ćoše...cccc
:uzima "rambo traku", vezuje oko glave. Uzima dve metle i počinje da praši po ćošetu:
Vidi ove matorce sto me prozivaju za godine!
Glassy preko tebe ćemo da upadamo na Egzit ;)
Moraćeš da uvedeš jedno 50 ljudi :)))))
Стааклеена, јесам ли ти икад рекао колико си ми драга? :)))
Arei ulizicO! :P
Beeeeeeeeeeeeeeeeejb....i ja jedva čekam...jedva čekam...jedva čekam!!! :)))
Neću raditi na ulazu, već na štandovima nevladinih organizacija. Ako me angažuju uopšte. A posao se sastoji u tome da budeš publika na nekim tribinama o ekologiji, pravima građana i tako to. Prošle godine bio i Ivica Dačić, pa sam slušala malog debeljka kad su pričali o organizovanju gej parade, bila i na televiziji tad...pomisliše mi drugari i drugarice da sam nastrana, bože sačuvaj.
Ела, па шта ти пада на памет? :) Можда ти се свест помутила...ипак ниси јела. :р
I to što kažeš Arei...možda je i vreme da jedem :)
ella prijatno ti bilo!
ostalima dobar dan!
staklo meni si draga iako ne idem na egizt!
Stigla MoliKA :))))
Moli! :) <3
Kakvo je to srce staklena, a? AAAA? Ćeš sad da idem da te drukam Džaftimiru? ;)
ella sta si lepo jella :D
staklo mi golaci se uvek volimo :DDDDDDDDD
Za Džafa čuvam ove zagradice: ( . )( . )
:))
dezte bleja...
STAKLENA?1 MACKO MOJA, NAPALIS ME I ODES!!!1
Imam i ja za tebe - |=| hihihihihiih :D
SendviĆ....Đoni pravio :)
Džafe, to meni liči na krevet! Je l' ti to mene muvaš, a? :migmig:
Bleja?