AHAHAHAHA ne ne, to čuvaj za 20 godina mature, da natrljaš glupim kravetinama na nos da ti još uvek ta haljina dobro stoji! :D
Ma ja obukla neku suknjicu i majicu na bretele, ništa posebno, nisam htela da razmišljam gde mi je koja sisa, da li nešto visi ili se podiže više nego što treba, d'izvineš.
Mardž, i u Šapcu se sprema nevreme, a u NS je bio pljusak pre 2 sata, eto ako vam šta znači. :)
staklena :* kad vec nece ona kurva buksna da me brani!
uglavnom, i ja sam mislila neku suknju al kapiram da bih celo vece sedela kao kauboj, stoga planiram neke kozne helanke i neku majicu, do jaja, i neke stikletine i neki dobar mega brus. posto sisa nemam. :D
e, imam jedne do jaja udobne a seHy. crne, otvorene malo napred, platforma i stikletina. i mala crna masna. mnogo su hot. kao i ja. idem da nabijem komplekse.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa ja stvarno pokusavam da te ignorisem, al kako, KAKO? nije to preuvelicavanje, zar bih zapamtila da si napisao samo 3x?
da, staklenice, veceras! reci :) i dalje ne znam sta da obucem. mozda aljinu sa mature lololo
Ja znam koliko sam puta to napisao, a to što ti imaš slonovsko pamćenje nije moj problem. Lako.
tuča,tuča,lucija i snupi se tuku,lolo!
sa' cu zovem buksnicu, KEVE mi!!!1 lolololo
AHAHAHAHA ne ne, to čuvaj za 20 godina mature, da natrljaš glupim kravetinama na nos da ti još uvek ta haljina dobro stoji! :D
Ma ja obukla neku suknjicu i majicu na bretele, ništa posebno, nisam htela da razmišljam gde mi je koja sisa, da li nešto visi ili se podiže više nego što treba, d'izvineš.
Mardž, i u Šapcu se sprema nevreme, a u NS je bio pljusak pre 2 sata, eto ako vam šta znači. :)
Ček, ti bi da se biješ? Ajde ovamo. http://vukajlija.com/forum/teme/14802-aj-se-bijemo
Matrikse, ne diraj mi Džafa, da ne bi bilo batina!
:)
ma,znači utoliko što će da čekamo da vidimo hoće l' kiša i na kraju će da nas zatekne van,lolo.
Što mi kradeš vesti? lolo
staklena :* kad vec nece ona kurva buksna da me brani!
uglavnom, i ja sam mislila neku suknju al kapiram da bih celo vece sedela kao kauboj, stoga planiram neke kozne helanke i neku majicu, do jaja, i neke stikletine i neki dobar mega brus. posto sisa nemam. :D
Матриксе, причах сад са твојом кевом, рече да угасиш комп јер ГРМИ!!!5 лолололол
pa, majku mu, 'de si ti do sad?!!111
Lolololo, pogrešio si broj.
Dobar brus se podrazumeva u svakom slučaju! :) A kakve štikle, m? m? m?
Matrikse, imam dojave iz NS o vremenskim prilikama. :)
Кад смо већ ту, требали би ја и Џонсон да одемо до НС. Мало да посетимо Царимира. :) Само да нађемо 2 слободна дана.
Џи цава неће. :П
A mene ne zovete.
Hahaha šta će vam DVA dana? :)
e, imam jedne do jaja udobne a seHy. crne, otvorene malo napred, platforma i stikletina. i mala crna masna. mnogo su hot. kao i ja. idem da nabijem komplekse.
KO TI SALJE DOJAVE IZ NS-A, A? HAAA?