Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Napokon nekoga ovde.

2. to,bre!gucnem kad se malo o'ladi,pa onda kad je mlaka,pa je pijem ko žEEna 'ladnu!
    ali,obavezno vel'ka kaf'ca.

3. e ja ama isto tako samo u malu pedersku solju sas cetici u boji :D

4. ja volim onu za čaj,golemu,pa vucam kafu cel' dan:)

5. ja i ovu prdavu pijem oko sat i pol :D

6. krajiško-vojvođanski sindrom možda?lololo

7. Prvo pojasni taj sindrom.

8. evo,imamo dva demonstratora,molić uključi se,prva stavka je zavedena.druga ide u paketu s pivom i temperamentIJem.

9. ola matrih. taj sindrom je pesnicki receno pomesana krv karjiskih brda i ravnicarskih pejzaza - porsto receno kad si 'mesanac' nista ne radis 'ko sav normalan svet' :D
    pije se hladna kafa, verujes da je razlicita vrsta alkohola blagotovrna i kad si bolestan ko pas, setas adom i kad je oluja, .....

10. jeste,vetar te šiba u uši,ali ti šetaš,pješ pivo i lupetaš pored reke.i škripiš zubima u snu.
    :ups:

11. baaaaaaas tako...volis i da crtas il pises pesme il definicije i zanimaju te neke bezveze stvari :DDDDDDDDD

12. jeste,crtanje pre prve reči i pivo pre prve cigare!

13. ja vise volim vino ali to su varijacije na istu temu!
    lepo je sto umes bas da volis i volis skoro ceo svet :)

14. juče i prekjuče pila belolo:)
    lim vince ihaJ.da,stras' i sve ide,bilo da bacaš đubar stras'!

15. exexex i ja iskljucivo belo pijem :DDD jos jedna beleska ;)

16. :stavlja u tefter:

17. maro bre kakav smo tim pa to nigdi nema :D
    matrixe jesi zaspao? :DDDDDDDD

18. igramo u malečki dresOvi:)
    matrikse,tuJ li si?

19. matrixe jesi zaspao?

Ma samo što nisam pao u komu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.