Nemam pojma, čitam najnovije definicije autora koje pratim, kad ono mahom sa LOTR tematikom. :)
Sanšajne, ja čula da je sok od zove loš za muškarce, ima neke veze sa potencijom, nisam sigurna. Pazi se. :)
kak'a pomama?
silujem frižider moli,moram.
pakiram se,selim se sutra,pa sve-nameštaj,posuđe,odeća,knjige,
milion stvari za spakovat',a sve mi se radi,samo ne to-naravno.
majka stalno ostavljala sok od zove kad smo bili malečki.sad,k'o ćorak ke vidime.
idem moli,tetka prodala stan,pa,pa!
bila neka baba koja kupila da meri pre neki dan,udavi manijaka i mene,a zadržala se u drugoj sobi s majstorom pola sata,a tamo nemaš šta da meriš,jer je dva sa dva,sad ko je kome i šta meriJa...lololo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
nema struje na faksu?lololo
nije loše,sad sela na cigaru,imam posla preko glave,pa pošto radim 5 stvari odjednom sva sam rasplinuta.kaj ima kod tebe?
@staklena
Pozz mačko. Ne znam šta im je, eno i Džimi je otvorio temu
P.S.: Čestitam prelazak preko 10.000 :D
Evo došao sa faksa, nema struje a mi radimo na računarima :D Pušim Monus neki i pijem sok od zovee :D
razne ocene moja maro razne...sto mucis flizider? sushine jel da si se potresao? :D
staklo ka'ka pomama?
Nemam pojma, čitam najnovije definicije autora koje pratim, kad ono mahom sa LOTR tematikom. :)
Sanšajne, ja čula da je sok od zove loš za muškarce, ima neke veze sa potencijom, nisam sigurna. Pazi se. :)
kak'a pomama?
silujem frižider moli,moram.
pakiram se,selim se sutra,pa sve-nameštaj,posuđe,odeća,knjige,
milion stvari za spakovat',a sve mi se radi,samo ne to-naravno.
:gura prst u u usta i moli se porcelanskom bogu: :D
@Mory
Malo, ali nadoknadicu nekako valjda :D
ma,sok od zove je keva,ne vido' da su mi splasnula jaja,lolo,a pila ga od malijeh nogu!
di ces marooooooooo?
ja sam cula za zene da taj sok od zove izaziva strilitet pa pila ko luda axaxaxaxaxax
Ahahahaha, bože sačuvaj. :)) Ne, ozbiljno, čula sam da može doći do izostanka erekcije ako se konzumiraju veće količine.
majka stalno ostavljala sok od zove kad smo bili malečki.sad,k'o ćorak ke vidime.
idem moli,tetka prodala stan,pa,pa!
bila neka baba koja kupila da meri pre neki dan,udavi manijaka i mene,a zadržala se u drugoj sobi s majstorom pola sata,a tamo nemaš šta da meriš,jer je dva sa dva,sad ko je kome i šta meriJa...lololo
za erekciju mi nikad nije smetao lolollolo
ni meni,šljaka k'o zmaj!
Ma meni je full, ne moze moju erekciju da ubije tamo neka zova :D
Prave ste alfa ženke. :))
Hvala ^.^
zahvalimo našoj zovi,što nam radi alat k'o novi!
Ko ne pije od zove sok, ubio ga gospod Bog hahaahh
zova, da probudi zov prirode u vama!
Ne bi' ja tu ništa dir'o...
Da vam muda nateknu kao oči od sove, pijte sok od zove..