NE TAKO KAKO VI KONTATE... JBT, NE MISITE AKO SE PAR LJUDI SKONTALO NA SAJTU, DA SAD ČIM SE VIDI MUŠKO I ŽENSKO SA SAJTA DA SE MORAJU SMUVATI... LOLOLO
NEGO ZANIMLJIVA JE, A I MAKSIMALNO KOREKTNA JE ISPALA PREMA MENI I TO JE ONO ŠTO JA VIŠE OD SVEGA CIJENIM KOD LJUDI...
e ne derem se... nego pola teksta otkuco capsom a da nisam ni skont'o pa onda mi bilo mrsko prepravljati... inače sve je trebalo malim, kao i obično...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
de lupite neko ime... evo upozno sam je u CG
zimr me.reci,il' kaj već.krivim se već.
e jebi ga... tasmanijski đavo... prejaka cura...
kulj,kulj.samo napred.
đa ti se buri TĐ?
NE TAKO KAKO VI KONTATE... JBT, NE MISITE AKO SE PAR LJUDI SKONTALO NA SAJTU, DA SAD ČIM SE VIDI MUŠKO I ŽENSKO SA SAJTA DA SE MORAJU SMUVATI... LOLOLO
NEGO ZANIMLJIVA JE, A I MAKSIMALNO KOREKTNA JE ISPALA PREMA MENI I TO JE ONO ŠTO JA VIŠE OD SVEGA CIJENIM KOD LJUDI...
ne der' se ribu,BRE!lolo
e ne derem se... nego pola teksta otkuco capsom a da nisam ni skont'o pa onda mi bilo mrsko prepravljati... inače sve je trebalo malim, kao i obično...
ma,s kim jedeš i s kim se jebeš je samo tvoja stvar.bar ja tako gledam za sebe.
AMIN!
i šta jedeš,da ne zaboravim.
AMIN!
namerno capslock:)
блејаж....
Dobro jutro, narode, kako ste? :))
Пекку, јууутрооо! Пије се фукса, читају се е-новине. Код тебе?
ola laaa, otkad nisam bila na ovome profiletu...
Kak'i je ovo pustoš ovde, jebem li vam tetku uslezenu?!!! lolololo
đe ste ljudovi??? IMA LI OVDJE ELLE VIŠE?
Здрао бури, Еле нема јебеш га.
jebi ga, a poželio sam je se... saće djoni na temu...
đe si maryooo... ti sigurno znaš što nema elle na ovoj temi već neko vrijeme...
Ijaaaaaaaaaaaaaoj, e neka se neko i Elle seti...neka i mene neko opCuje ;))))
Blago onom ko rano poludi.... ;D
samo da se javim,dodjoh na kratko,teglim stvari,sejo imaš od juče i pvt,seja misli!lj