Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Sad sam se ukočio, proklete zavese.

2. kakve zavese Matriks?

3. Ma kačio sam zavese u dnevnoj, bicepsi mi se ukočili.

4. to je jedan od poslova u kući koje najviše mrzim, pogotovo sa onim štipaljkama kao krokodilska vilica što ih moja žena voli... ramena me bole satima posle toga

5. Sad ću i veš da sklanjam pa raširim drugi. Definitivno sam postao papučar.

6. zato ja ne radim poslove za žene,ja perem sudove i pravim kaveze,lolo

7. 'Ladno ću da pošizim, svi me prolaze po ranku a ja samo padam i nikako da ustanem. Ostaje mi samo da hakujem mod nalog i stavim sebi 2 odabrane da se osiguram.

8. matriks,mojne opet pičkaste fore,ljubm te.pošteno.

9. Nisam jedan od čmaraca. Mogu samo da kukam i da me zbog toga banuju.

10. ne mislim na to matriks...piši,doći će sve polako.znaš ti na kaj mislim.

11. Znam, pitah jednog moda koje defke imaju dobre šanse da prođu na naslovnu, naveo mi je 5 defki od 155, samo što je pravedan pa neće da izabere, mogao je čak da ih i obriše da je mislio da ga molim da odabere neku.

12. Matrikse, ja sam čekao 18 meseci na odabranu... Vehbija Ćoralić i ja smo se registrovali istog dana, Bobi Braun se registrovao mesec dana posle mene, a on je u top 40... ja sam tek danas prišao stotki...

13. daj matriks ne spuštaj se.....nikad u životu to ne bih radila.niti sam.ni za šta.nemoj.

14. Ma mene iskreno boli tukidid koji sam na ranku, samo da ostane isti ili eventualno za jedan da se pomeri. Bio sam 419 a sad 423 i još sam u padu.

15. ali imao si odabranu ako se dobro sećam...

16. Još uvek je imam, ali niko je više neocenjuje. Slabo me ocenjuju uopšte.

17. pa,piši...nije to način.

18. Pišem, ali ograničenje me sputava.

19. Odoh, imam i sutra pripremu. Laku noć.

20. pa,skini blokadu,ili čekaj,ne upadaj u neuroze puberteta,ili post puberteta.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.