Kvaksonska loža - Moćne patke

1. odoh da sijem neke kupace kostimcice ...matrix nadji nekoga za matis!

2. Imao sam danas pripremu iz mate, 60 urađenih zadataka za 2 školska časa.

3. opa! onda bleji zasluzeno je!!

4. Naravno da jeste. :smajli:

5. evo vratio se - išao sam malo zlato da nahranim :)
    matematika je jednostavna pod jednim uslovom: moraš veoma pažljivo da čitaš zadatak jer su uglavnom pisani tako da se lako zbuniš, cilj im nije bio da se učenici napate kao prošlih godina nego da pokažu logičko zaključivanje
    samo hrabro i polako, imaćeš dovoljno vremena :)

6. Bleja, Nidžo, bleja. Šta ima?

7. NIšta, pizdim zato što sam sat vremena jurio da kupi pivo, zbog jebenog zakona. kako da ga kupim pre deset, kad izlazim sa šljake u jedanaest...

8. агхаххахахаахах сачекај 4 године :)))

9. Ali za 4 godine ću ja već tražiti bleju 31+ ;))) U JEBOTE, ladno 31+!!! PU!

10. E, nešto mrtav sajt od jutros, treba ga razmrdati malo...ajd' pravimo neki rusvaj negde ;D

11. У ЈЕБОТЕ!!!"12

Више волим пилетину. Блеја 18-?

12. Ајде, мачко, А ГДЕ? Ти почни

13. Evo sad će ti nađemo Rođo piletinu...i to onu sušenu :P

14. Ајде, мачко, А ГДЕ? Ти почни

Hahahhaha ma nemoj?! ;DDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.