Kvaksonska loža - Moćne patke

1. nisam ni ja imao do sad zivaca,ali eto rekao da vidim zasto ga toliko svi gotive...sad sam navaren i u tom stanju kad mi neko kaze da je hladno,automatski i meni postane hladno...tako da je i meni sad hladno,kad si to rekla :)

2. u istom smo stanju:3
    ja još pivo,jeger,belo vino preko.
    lolo.

3. neka...takvo stanje je najbolje,samo da ovaj komp ne zuji ovako glasno i ne jebe me u mozak,bilo bi idealno...

4. ja samo čekam da mi uskoči burazer i kaže da će da zabode.gledam da l' da iskoristim neke rigate testenine i napravim milinu na tanjiru.

5. iskoristi...hrana je u tom stanju najukusnija...i ja bi,al me mrzi da odem do kuhinje,tek kasnije cu,posle filma

6. znam,nego već oskrnavela neko slatko pre dva sata,pa gledam opet da li je dobra ideja.ma,sad ću da naspem veeeliku čašu soka:3

7. .ja cu celu flasu uzeti,da imam da ispijam uz film

8. ja već slistila pola čaše.sad bi mi dobro došlo neko mače da ga gnjavim.ili mali ker:3

9. i meni :)...cujem ih ispred ulaza,male kerove

10. mene neki pratili do kuće i moj me dočekao,ali on je veliki.
    sad bi neki mali,ili mače baš leglo ^^

11. gnjavi velikog kera kad vec nema malog,ja bi gotivio da je bilo koji ker sad tu

12. ma,izgacao po blatu,danas i večeras padala kiša,pa je sav prljav:3
    napolju je,u kućici dalmatineros:)

13. to je dobro kad imas dvoriste za kera,pa nema mnogo cimanja oko njega...oni vole da su napolju,zato kad u stanu neko ima kera,mora da ga seta 3 puta na dan...

14. aha,ma on ludi po ceo dan,nekad ga i šetam,a to je tek ludilo,kad se pusti:3

15. koliko ima godina?...sigurno je mlad,pa je zato zivahan

16. e,pa ima tri i po godine:3
    nije tinejdžer,lolo

17. tetka i teca su do nedavno imali pit bula i dovodili ga kod mene...isto je bio zivahan,ali ratoborna rasa,stalno je napadao druge pse

18. ja sam baš lepo izmazila par pit bulova,bili baš mice,a isto tako ratoborni.vole me psi.

19. i mene isto...svaki ker me zagotivi