tako onog ortaka o kome sam ti pricao,njiga je uvek pratilo 6,7 kerova,izgledalo je ko da su mu telohranitelji...znao je neki zvuk da odradi koji su kerovi gotivili,svaki ker se okrene kad to uradi...jednom u zoloskom vrtu,taj zvuk je isto pravio i samo cujes vukove kako se oglasavaju kad god to uradi...
e ako si...samo ja slepog misa ne bi spasavao,sta vise,ubio bi ga...ovde ih ima i uvek sam se paranoisao da mi ne uleti neki u kosurdu...sad kad sam se osisao,sad mi ne smetaju
haahahah,ne grizu oni ja mislim...nisam siguran...meni je recimo kosa bila do nedavno toliko gusta,da ne bi prodro ni duboko u kosu,ostalo bi zapetljan na povrsini
i prate me,izgledam k'o kučkarka sa minimum tri kučeta na ulici,hahaah.
tako onog ortaka o kome sam ti pricao,njiga je uvek pratilo 6,7 kerova,izgledalo je ko da su mu telohranitelji...znao je neki zvuk da odradi koji su kerovi gotivili,svaki ker se okrene kad to uradi...jednom u zoloskom vrtu,taj zvuk je isto pravio i samo cujes vukove kako se oglasavaju kad god to uradi...
ja to isto radim s mačkama:3
i predem,verovao,ili ne.tako sam isterala tigra iz onog zabačenog dela u kavezu na paliću,lolo.i on mi uzvratio mjaukom:)
moracu i ja da naucim da uradim neki takav zvuk koji deluje na zivotinje...
ali,od malena,tako sam zezala mačore koji su mi napadali mačku u osnovnoj,namamim ih na mjauk,pa ih gađam kad mi bilo dosadno.
ali iz dosade gadjas macke :)...al dobro,bolje da ne pricam sta su moji ortac iz dosade radili s mackama isto u osnovnoj
matretirao mi mačku siledžija,zaslužio je!lololo
ako,i treba...kad sam imao 5,6 godina,ja sam malo previse bukvalno svatao onu izreku da se macka uvek doceka na nogei stalno ih bacao s terase,lol
ja skupim po 5-6 mačaka i bacam-da proverim:3
kad sam mala bila.
hahaha,upravo to...jadne macke
ali,dobro,spasla sam i dve laste i jednog slepog miša:)
e ako si...samo ja slepog misa ne bi spasavao,sta vise,ubio bi ga...ovde ih ima i uvek sam se paranoisao da mi ne uleti neki u kosurdu...sad kad sam se osisao,sad mi ne smetaju
ja se toga plašila kao mala:3
onak trip da ti se upletu,pa moraš do glave.
zamisli odes do frizera sa slepim misem u kosi,lolololo
gospođo,zadržite malog:3
ja bi otisao,bas bi bila fora...zanimala bi me reakcija frizerke
pa i ja bih verovatno,osim ako mi se ne bi baš ono koprcao u gloovi.
koprcao bi se sigurno,znas koliko bi on se uplasio da se zaglavi u necijoj kosi...
pa da mi izrove do mozga do frizerke?lolo
haahahah,ne grizu oni ja mislim...nisam siguran...meni je recimo kosa bila do nedavno toliko gusta,da ne bi prodro ni duboko u kosu,ostalo bi zapetljan na povrsini