Kvaksonska loža - Moćne patke

1. i prate me,izgledam k'o kučkarka sa minimum tri kučeta na ulici,hahaah.

2. tako onog ortaka o kome sam ti pricao,njiga je uvek pratilo 6,7 kerova,izgledalo je ko da su mu telohranitelji...znao je neki zvuk da odradi koji su kerovi gotivili,svaki ker se okrene kad to uradi...jednom u zoloskom vrtu,taj zvuk je isto pravio i samo cujes vukove kako se oglasavaju kad god to uradi...

3. ja to isto radim s mačkama:3
    i predem,verovao,ili ne.tako sam isterala tigra iz onog zabačenog dela u kavezu na paliću,lolo.i on mi uzvratio mjaukom:)

4. moracu i ja da naucim da uradim neki takav zvuk koji deluje na zivotinje...

5. ali,od malena,tako sam zezala mačore koji su mi napadali mačku u osnovnoj,namamim ih na mjauk,pa ih gađam kad mi bilo dosadno.

6. ali iz dosade gadjas macke :)...al dobro,bolje da ne pricam sta su moji ortac iz dosade radili s mackama isto u osnovnoj

7. matretirao mi mačku siledžija,zaslužio je!lololo

8. ako,i treba...kad sam imao 5,6 godina,ja sam malo previse bukvalno svatao onu izreku da se macka uvek doceka na nogei stalno ih bacao s terase,lol

9. ja skupim po 5-6 mačaka i bacam-da proverim:3
    kad sam mala bila.

10. hahaha,upravo to...jadne macke

11. ali,dobro,spasla sam i dve laste i jednog slepog miša:)

12. e ako si...samo ja slepog misa ne bi spasavao,sta vise,ubio bi ga...ovde ih ima i uvek sam se paranoisao da mi ne uleti neki u kosurdu...sad kad sam se osisao,sad mi ne smetaju

13. ja se toga plašila kao mala:3
    onak trip da ti se upletu,pa moraš do glave.

14. zamisli odes do frizera sa slepim misem u kosi,lolololo

15. gospođo,zadržite malog:3

16. ja bi otisao,bas bi bila fora...zanimala bi me reakcija frizerke

17. pa i ja bih verovatno,osim ako mi se ne bi baš ono koprcao u gloovi.

18. koprcao bi se sigurno,znas koliko bi on se uplasio da se zaglavi u necijoj kosi...

19. pa da mi izrove do mozga do frizerke?lolo

20. haahahah,ne grizu oni ja mislim...nisam siguran...meni je recimo kosa bila do nedavno toliko gusta,da ne bi prodro ni duboko u kosu,ostalo bi zapetljan na povrsini

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.