Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ma,imaju kandžice:3
    stig'o bi do hipofize možda,lolo.

2. to sam i ja mislio,ali ozbiljno...ali ne bi,pokusavao bi da pobegne...njemu bi bilo gore nego osobi kojoj uleti u kosu

3. pa,da,ali na sve strane bi motao kandžice,mogao bi ozbiljno da razburička glavu.

4. mogao bi napraviti male ranice,ali ne ozbiljne...njemu su kandze toliko male da bi ih polomio verovatno...pa nije to orao pa da moze da pravi kandzama neke ozbiljne povrede :)

5. ali ima i većih,onaj mali koga spasoh ima poguge i oštre kandžice,a strah od malih bića pravi mostrume:3

6. tih vecih nema ovde kod mene,pa za njih i ne brinem...

7. a,sad si skresao i stanište za mladunce,nije lepo,lolo

8. lol,sve cu da ih pobijem...

9. nemoj,slatki su oni^^

10. pa jesu...al cu ih pobiti opet :)...necu da strepim kad sedim na klupici da mi ne upadne u kosu

11. iako bi bila dobra fora to za frizerku...

12. pa,sad si im skresao nade....
    ali,ja imam sasvim dovoljno kose da ih na'vatam.

13. narasce meni brzo kosa

14. nego komp se ugasio sam od sebe malopre,koji trip

15. to je kletva slepih miševa,čuli su te:3

16. ili kletva ovih sto sam im komentarisao definicije danas...najjaci su,pola njih mi da minus na sve 3 defke kad im opisem koliko su im glupe definicije...hahahaha ali stvarno su glupe jebeno

17. ispisah i ode u etar sve...
    i mene reko' neko ishejtovao,dvoje njih,moraću da skinem to kad proradi antihejt mašina.sad me majka lepo počasti sa-zamenila si dan za noć pričom,kad ćeš da daš diplomski-sleš-sere mi se više od svih.

18. treba oguglati na kevine pridike...kad god me je tako keva smarala,ja nisam ni obracao paznju...zbog toga me odavno vise ne smara....

19. ma,ja sam sad ponovo prinuđena da budem ovde kod njih,pa mi sedaju na mozak.
    jedva čekam da krenem neš da radim,ili da palim odavde.kaj ti radiš,šljakaš neš?

20. ma jok,samo bleja...ali i ja cu poceti uskoro nesto raditi,trebalo bi...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.