Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Of kors. :)
Stavio sam i ja grb, da se zna da su se patke vratile. Vidi opet puno jezero. E to volim da vidim. Drago mi je.
KVAAAAAAK
Ma dobro je Buksno i vozi malo brže kod škole, znaš šta kažu za one koji voze sporo kod škola i obdaništa kvakvakvakva
Trebaće vremena da ljudi opet steknu naviku da dolaze ovamo.
Pa polako, navićiće se. Evo već danas su svi svratili a mnogo mi se svidelo što svi vraćaju stare avatare i što su oduševljeni. Čak je i Peki vratio stari nik.
Ali smešno mi koliko smo svi tada bili relativno nepoznati na sajtu a sada već i nismo....dalo je ovo jezerce ponajbolje autore.
Hahaha pa nismo džabe bili kao sekta ;P
Pa jesmo bili ali opet ovde smo se najbolje zezali i probili na sajt. Zato ću ja ponovo da se bućkam ovde, pa onda izađem iz jezera, otresem perje i malo komentarišem, pa opet u jezero .)))
http://www.youtube.com/watch?v=otHOim0EbMM
Vid' kako sam lep. :)
hehehehe prošeta se ti lagano po putu i travici :)))
I tako... Kako vam je prošao dan?
RADNO PEKI! a bilo je i višnjevače neke, jebe milu majku koliko je dobra, tako da sam ono, umoran skroooz...al ne dam se!
http://www.youtube.com/watch?v=8ni34_rT-i8&feature=related
Kod mene radni dan prošao kao i svaki drugi...na Vukajliji :)
e svastik, mlados' će potrošiš za kompom ololo! ali bar imaš pravog čoeka pored sebe:)
jel, će se bijete oko kompa,a lololo?
Što jes jes! Ako sam u nešto sigurna, onda je to to!
Ma joook, imaćemo mi pametnija posla nego da visimo baš po ceo dan ovde lololo
Primljeno k' znanju!
O da, ali naravno banjavaćemo ovde, pa jesmo crazy happy familly ili nismo :)))
Pa ja već mesecima imam malo zajebanije dane na poslu, neko novo radno mesto, malo punije obavezama i uspem pomalo da banem pre podne na Vuku i da se čujem sa Elom. Inače ostalo je prošlo onako obično. Bio mi brat i blejao sam na VUki. Opušten dan u principu.
Evo i mene da se malo brčnem. Već su krenuli sa pitanjima po komentarima: otkud ovolike patke odjednom :)
Dosta su ovi sa Tarzanije grupisali avatare, malo mi da pokažemo kljunove i perje :)))
Pa i prošli put smo malo podigli prašinu. Sada ćemo verovatno opet ali ej...šta da im radim. Mada nisam video pitanja....gde je to bilo?