Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Stavio sam i ja grb, da se zna da su se patke vratile. Vidi opet puno jezero. E to volim da vidim. Drago mi je.
    KVAAAAAAK

2. лолололололо тражијо сам ове ментоле, играли негде фудбал па реко да нису на школском да видим

Ma dobro je Buksno i vozi malo brže kod škole, znaš šta kažu za one koji voze sporo kod škola i obdaništa kvakvakvakva

3. Trebaće vremena da ljudi opet steknu naviku da dolaze ovamo.

4. Pa polako, navićiće se. Evo već danas su svi svratili a mnogo mi se svidelo što svi vraćaju stare avatare i što su oduševljeni. Čak je i Peki vratio stari nik.
    Ali smešno mi koliko smo svi tada bili relativno nepoznati na sajtu a sada već i nismo....dalo je ovo jezerce ponajbolje autore.

5. Hahaha pa nismo džabe bili kao sekta ;P

6. Pa jesmo bili ali opet ovde smo se najbolje zezali i probili na sajt. Zato ću ja ponovo da se bućkam ovde, pa onda izađem iz jezera, otresem perje i malo komentarišem, pa opet u jezero .)))

7. hehehehe prošeta se ti lagano po putu i travici :)))

8. I tako... Kako vam je prošao dan?

9. RADNO PEKI! a bilo je i višnjevače neke, jebe milu majku koliko je dobra, tako da sam ono, umoran skroooz...al ne dam se!

10. Kod mene radni dan prošao kao i svaki drugi...na Vukajliji :)

11. e svastik, mlados' će potrošiš za kompom ololo! ali bar imaš pravog čoeka pored sebe:)
    jel, će se bijete oko kompa,a lololo?

12. ali bar imaš pravog čoeka pored sebe:)

Što jes jes! Ako sam u nešto sigurna, onda je to to!

jel, će se bijete oko kompa,a lololo?

Ma joook, imaćemo mi pametnija posla nego da visimo baš po ceo dan ovde lololo

13. Ma joook, imaćemo mi pametnija posla nego da visimo baš po ceo dan ovde lololo

Primljeno k' znanju!

14. Ma joook, imaćemo mi pametnija posla nego da visimo baš po ceo dan ovde lololo

O da, ali naravno banjavaćemo ovde, pa jesmo crazy happy familly ili nismo :)))

15. I tako... Kako vam je prošao dan?

Pa ja već mesecima imam malo zajebanije dane na poslu, neko novo radno mesto, malo punije obavezama i uspem pomalo da banem pre podne na Vuku i da se čujem sa Elom. Inače ostalo je prošlo onako obično. Bio mi brat i blejao sam na VUki. Opušten dan u principu.

16. Evo i mene da se malo brčnem. Već su krenuli sa pitanjima po komentarima: otkud ovolike patke odjednom :)

Dosta su ovi sa Tarzanije grupisali avatare, malo mi da pokažemo kljunove i perje :)))

17. Već su krenuli sa pitanjima po komentarima: otkud ovolike patke odjednom :)

Pa i prošli put smo malo podigli prašinu. Sada ćemo verovatno opet ali ej...šta da im radim. Mada nisam video pitanja....gde je to bilo?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.