U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
NormalNO.
E sad, da li biste bili ljubazni da kažete mišljenja o ovoj polovini teksta koji sam mislio da pošaljem na Tarzaniju?
Vreme da se ponovi staro gradivo, u slučaju da ste zaboravili tokom ovog perioda neslavlja. Ustajete lepo, stavljate kafu da se kuva, komp da se upali, taman krenete da se brijete sekiricom jer je brica skupa k'o kurva u muslimanskim zemljama, kad ono zvoni telefon. Ko li je sad? Kad vi tamo ono međutim, keva javlja da je bratu od ujaka dedinog šogora slava, sv. Apsintije Nejebački. Naravno, poklon tu, 200g neke kafe iz mesta Bogu iza čupavog šupka i domaća rakija pečena u kazanu iznad kojeg se redovno izvršava zoofilija i neke grickalice kojima je istekao rok.
A kad se stigne tamo, ima šta da se vidi. Gomila ljudi koja ti dođe rod, od avion ribe što moliš Boga da ti nije u srodstvu da bi je jebao, do ružnih štrebera čija se ružnoća vidi i u Pančevu. Ali šalter za rodbinske informacije uvek radi 3cm od tvog uveta, tvoja baba. Hteo, ne hteo saznaćeš i ko ti rod i ko je kome pišao u supu 1320. godine i koliku buku su pravili dinosaurusi dok su se parili. Dobro je pa još nemaju sposobost da znaju budućnost inače bi Tole za stotinku izgubio sve. U drugom delu prostorije, jedan pijan čovek priča takve gluposti da ti se čitavo telo zacrvenelo i zabolelo od te silne gluposti koja bi i Ajnštajna oterala u ludilo i to sve prati smeh nekog pederskog štrebera koji se smeje kao veverica kojoj šire analni rektus neomašćenom žicom za roštiljanje. U drugoj sobi primečuješ klince koji su se sabili na lptopove i pikaju kantere, pritom takmičeći se ko će koliko da slavi ovu slavu samo da ne idu u školu.
Apsintije - ako je nejebački, možda treba Apstinentije?
šupka i domaća rakija - suvišno je i ovde, stavi zarez jer kasnije imaš i
koja ti dođe rod - ulaziš u kontradikciju sa željom da ti avion riba ne bude rod
analni rektus - ili analni otvor ili rektum
tekst je zanimljiv, voleo bih da pročitam i ostalo, mada mislim da treba još malo ovaj deo da proširiš - a i ne mora
Ajme, u pravu si. Samo ovo za avion ribu, tu sam se malo sjebao u kucanju, imam neki bag u glavi da kad god pišem, pogrešim samoglasnike, ne znam zašto. I ja sam mislio da ga proširim samo što mi se čini da će da bude predugačak, jer ima još jedna ovakva polovina.
neće biti predugačak, ovde imaš toliko dobrih fora da im treba malo pauze radi lakšeg upijanja :)
Veruj mi, ovo sam ja bukvalno prožveo, samo malo maskiram. :P Kasnije ću napisati još, učim istoriju i građevnske konstrukcije.
Dobro jutro... :)
dobro jutro Ella, dobro jutro i ostalima koji dođu kasnije
RADNI NARODE CRNE GORE, GONG JE OZNAČIO PODNE! VREME JE ZA USTAJANJE!
E ljudi jel vam se čini ili je čitanje i komentarisanje defki na sličnom nivou kao na početku kada smo osnovali patke?
Meni se čini da je opet opalo. Majku mu, morali bi malo da podignemo to opet na neki nivo.
mnogo smaraju balavci, ja sam svoje praćenike stavio na naslovnu, pa svakog dana dođem, pročitam, oplusujem ili izminusam, a onda se uveče zajebavam tako što pratim komentare pa kad vidim neki pozitivan odem da pročitam...
najteže mi je kad imam jako malo vremena, a meni dragi autori stave mnogo defki... onda nemam vremena za komentare, a prvi pizdim kad nemam komentara na defkama :)
Tako i ja nešto pokušavam, da pročitam sve od svih autora koje pratim, i nemam više toliko vremena za komentarisanje, a volim i da komentarišem i komentare na mojim defkama.
Pa dobro pazi ako neko i komentariše već cele ove godine i ako neko čita to je ekipa odavde uz još par ljudi.
Uvek se setim kako je bilo početkom godine.
Preljevalo je na defkama zbog pedeset poena za poster. Ma niko ništa nije čitao. Održali smo sve to nas par, koliko mi se čini.
Ti, ja, Buksnetina, Ela, Agi, Mara, Buksnomanijak, Matrix, Kosmopolita, Penzionerka i još par ljudi......jedno vreme smo samo mi komentarisali...i još je tu bio Javio i Bojanboj otprilike....to je to..ostali su svi blejali o forumu nešto...
ja sam retko na forumima, bacim poneki komentar i nastavim dalje... banovali su gomilu autora koji su dizali priču pa se Vukajlija smirila... štaviše, moram priznati da mi i Cara nedostaje iako me je konstantno mrzeo, ali je i ta mržnja nekako imala smisla, ovi sad pičnu minus, pa vide da sam visoko rangiran i onda ne smeju da priznaju kao da ću ja da ih nešto hejtujem ili prijavim... jebiga, Murinjo me uvredio pa ga nisam prijavio jer je kvalitetan mladi autor... fale deci muda...
Fale im. Meni može slobodno da se rokne minus uvek, ej i obrazložnje ako se baci, lupio sam ti minus zbog toga i toga, ok....pa ne pišam ja sve vrh defke koje se svima sviđaju, pada se uvredim zbog minusa....jbg, mada ja retko dajem minuse...mora defka da bude baš sranje da bih ja dao minus....ali ono...baš sranje......
Mada odavde svi pišu defke koje su uglavnom i skoro uvek dobre....
Ti kidaš, Agilni isto, Ela piše retko ali jako dobro, Mara i Manijak takođe...prosto svi pišu dobro uglavnom, barem po mojim standardima...a mali Murinjo je dobar autor.....malo je jedno vreme pisao bazveze ono sa nekrofilima i to, ali posle se uozbiljio i piše sada OK defke skroz....
Ja vam makar malo i olakšavam čitanje, ne istovaram više đubar. Mesecima.
Pa ja mislim da bi trebao da pišeš Matriks.
Nije to što si ti pisao đubar. Ima ga isuviše na ovom sajtu, ali tvoje defke to nisu.
Mislim da bi ja lično trebao da prestanem sa štancovanjem i da samo pišem kada imam baš neku dobru ideju. Onako kako Ela piše. Tako nešto.
Ja brišem đubar, ostavim defku sat vremena, ako je loše ocenjena ili nije čitana odmah brišem. Doduše, i sam sebe cenzurišem prilično - ranije sam kenjao po deset defki dnevno, a sad pišem tri maksimalno...
I, da, sve hoću to da navedem, a ne setim se... Matrikse piši, bolje su ti defke nego pola ovih što već danima gledam, a sa drugom polovinom su barem jednake... šteta da ne pišeš kad imaš inspiraciju...
Bejbe, Ela malo piše... baš malo, obzirom da piše dobro.
Jutro narode... :)
Ehhh ja toliko napišem za ceo mesec :)
da ne ponavljam, pročitaj poslednju rečenicu iz mog posta :)
Pročitala sam, fala na komplimentu :)
Šta znam...nisam ja nikad bila u fazonu da se nešto rasipam sa defkama. Pljunem koju s' vremena na vreme i dosta od mene :)
Ja pišem kad sam nervozan ili depresivan, bolje deluje nego lekovi kojih se bojim jer sam prirodno sklon padanju u zavisnost... smanjio sam broj defki upravo zbog toga jer sam primetio da po ceo dan samo vrtim po glavi šta ću definisati, a to je znak opsesije, a opsesija je zavisnost... dve nedelje sam probao da se skinem sa Vuke pa sam skontao da ne mogu te sad smanjujem :)
Rehabilitacija :)))