Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pogotovo sad, pred 6. oktobar. Bio bi jako zanimljiv u BG sa crvenim plesačkim čizmicama...

2. Морам скупити паре да покупујем све жељене дуксове на Мари кад дођем у Бг :(((
    А ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

3. Да вам се јавим, доћићу тек око 23х опет.

4. НИ ДАН НИ ГОДИНААААААААА ЗВЕЗДО ЦРВЕНААААААА

5. Деветаре, +1

6. Неко расположен за мало математике ? :Д

7. Морам скупити паре да покупујем све жељене дуксове на Мари кад дођем у Бг :(((

Nije poenta imati sve odjednom, nego čeznuti, pa kada kupiš novi usrati se od sreće. A najjače je bilo kada i nije bilo tih stvari uopšte. Ko šta kako nabavi to je to....babe štrikale šalove....to je bre bilo vrh...

8. Devetaru, postuj zadatak pa ako se ima vremena i znanja rešavaćemo :)

9. Ja ti Devetare ne mogu pomoći oko matematike, al postuj zadatak da se izgubim malo.

Bruce, kada budem imao klince i kada bude neki matematički problem, nemoj da si pobeg'o sa sajta :)

10. Bruce, kada budem imao klince i kada bude neki matematički problem, nemoj da si pobeg'o sa sajta :)

Не брини се, до тад ћу и ја имати знање математике као и он :)

11. ja sam više zaboravio nego što su neki ikad učili... ćale mi bio profesor matematike, a završio sam Šuvarevu matematičku gimnaziju - imao 4 matematike godišnje, radili smo po programu za PMF samo manje intenzivno...

12. Ау друже... Мада, нисам ни ја баш нешто далеко од тебе са матом, имам је и превише.

13. ma idiot, izmislio gimnaziju za ludake, a oni uvedu u Bosni... završile 4 generacije i oni je ukinu jer većina nas koji smo je završili izađemo toliko smoreni iz škole da nam fakultet ni na pamet nije padao...

14. Ej al' 4 matematike, ja i dalje ne mogu da shvatim kako postoje ljudi koji imaju živaca da takvo nešto podnesu.

15. Паз'те.
    1. ОСНОВА ПРАВЕ ПРИЗМЕ ЈЕ РОМБ ЧИЈЕ СУ ДИЈАГОНАЛЕ д1=18 цм д2=24цм док је дијагонала бочне стране д=39цм, израћинати површину призме.
    2. Основа пирамиде је троугао ивица а=13 цм, б=14,ц=15, бочна ивица наспрам средње по величини освне ивице је нормална на раван основе и износи Сб=16 цм, израчунати површину.
    3.Израчунбати површину правилне четверостране пирамиде
    х=20цм
    Х=16цм

16. Ovo ću sutra Devetaru, kasno mi je da tražim formule po knjizi, ali sve to ide preko Pitagorine teoreme. Ovaj treći je najlakši.

17. Ма нема фрке, за петак ми треба, брусе имаш на математирању све формуле, али ја сам мутав да тражим и уморан, сутра морма и крос јебени трчати јебем ти дан школе

18. http://speedy.sh/CvQnb/matematika-resenja.doc

ovde ti je link do word fajla sa rešenjima, ne umem drugačije da pošaljem :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.