Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ti nisi patka, mršći odavde.

2. pozvan je, on je Neopatka :)

3. Pekki smanji doživljaj.

4. Пеки ај се побиЈемо ?
    СМИЈЕШ, А ?! :Д

5. Neopatka :)

Novi pravac Boktemazo. Neka, neka, treba sveže krvi. Imam još par autora u planu, da ožive još temu i da se nekako organizuju kao mi nekada.

Desi bre Peki čoveče, sto godina te nisam video na temi.
    Kako ti se sviđa prvi post?

6. Ја имам у плану да одржим са једном будалом одавде ОКУПЉАЊЕ ВУКАЈЛИЈАША ИСТОЧНА БОСНА - МЕЂЕД ТАУН :)
    Која ће то лудница бити :)

7. Obavezne slike pijanih međeda, da vidimo kako ste se proveli.

8. Брате, али стварно смо ко међеди ололоол
    Дошла нам нека цура из Чајнича у школу 2 метра виско боктејебо.
    Тамо ти иначе сви од 5 године раде у бренти, једу кајмак умјесто љеба и тако. Хулк богтемазо :)))

9. Majke mi ne mogu da skontam kako neka defka koju napišem iz cuga, a nije neki poseban izraz prođe do jaja, a neka za koju se potrudim, i napišem od srca prođe k'o neko govno od posterdžije. Je l' se to samo meni dešava, ljudi, ili šta?
    EDIT: Ili se jednostavno potrefi da ja takve defke izbacim kad su ljudi nadrkani do maksimuma pa zato, ko će ga znati.

10. Ne znam Loksi, ali opet ponavljam moj stari savet, samo piši. Neke defke prođu, neke ne. Jebiga. Samo treba što češće pisati, to je bitno. Bez prevelikih razmaka.

11. Зато што буде једноставна мисао, тренутна инспирација која је и најбоља, тако сам ја написао и ове моје 2 одабране, у цугу.

12. Izgleda da su nešto ljudi nadrkani večeras, pošto vidim da su još neke očajno ocenjene, koje su prosečne kao ta moja, pa eto, neka bude da je zbog toga. Znam sve, ne pravim neke razmake, dva dana maksimum, kad mi baš ponestane ideja onda ću neku pauzu napraviti. Irelevantno je ovo, nastavite vi da pišete o čemu ste pisali, ne znam ni što sam ovaj post gore postavio. :)

13. Nisam na to ciljao Matrikse, nego uopšte, na neke defke koje su čak ispodprosečne. Dođem napišem neki bilijarski sleng, a ovde 90% ljudi, možda i više ne zna pravila o bilijaru, i prođe, bubam 35:3, što je super, al' ne kontam na koji način, što daju pluseve na nešto što ne kontaju, i onda napišem neku dugu defku, za koju mislim i siguran sam da je bolja od ove 10x i ona prođe, opet bubam 23:9, što je očajno. Al' eto, ko će ga znati, i tajming ovde radi dosta toga.

14. Da, tajming je bitan, ali ja nikada nisam shvatio taj tajming kako funkcioniše, tako da nisam puno na njega obraćao pažnju. Jednostavno sam izbacivao, pa kako prođe, prošla je. Obrisao sam preko 500 definicija, a eto imam i skoro 700 živih.
    Ne zanima me ništa. Da li će je odabrati, da li će preživeti ili bilo šta od toga. Samo pišem. Mislim da ne bih mogao da blejim na sajtu samo, a da ne pišem. Makar jednu nedeljno. Ako prestanem da pišem, neću ni biti ovde više.
    Dobro, sada sam se izborio za neki status na sajtu i imam pratioca koliko god hoćeš, to me dosta vadi, ali nekako sam došao do toga, bez puno razmišljanja o tome.

15. Ја сам своје баталио одавно, тако да баш и нисам компетентан да причам о овоме :)

16. Ma ljudi samo treba da se piše i to je to. Ko hoće, naravno. Mislim da pauze ubijaju najviše. Gledam neke odlične autore koji su prestali da pišu i sada odjednom kada izbace defku, nekako je i ne nepišu kako treba, baš zbog toga što su stali i malo zarđali, a i menja se ukus sajta i ljudi koji čitaju, tako da su malo ispali iz fore, pa salbo prolaze. DObro, možeš da ne pišeš i čitanjem da ostaneš u formi, ali pisanje je najbitnije.

17. Nije svakome lako pisati kao tebi, to ti ne kontaš. :)
    Meni npr. nije nešto teško pisati, pošto uvek imam ideja, ali nekim ljudima jeste.
    A i to što si rekao da te nije bilo, niti jeste briga kad izbacuješ defke, to je do jaja, ali kod 95% ljudi na sajtu je totalno opozitno. Kao da će ovaj sajt trajati zauvek, da hoće nekako bih to i razumeo, ali ovako i ne baš. Donedavno sam i ja bio jedan od tih, sad me nešto zaboli, pišem što mi se piše, samo da tu vražju značku dobijem i meni sve 5. :)

18. ja pišem na duplom svakodnevno, glavni sam kompletirao i sad polako uvodim dupli u prvih 20 lololo

Loksi, koliko ti fali do značke, da regulišemo ovih dana?

19. Џони, видиш, мени је увек фалило идеја и силио сам их, некад буду добре, некад лоше. Обрисао сам око 600 нешто дефки због тога што су рађене на просечан начин у оквиру лоше идеје. Брате, како ми овај палац иде на курац, волео бих да га немам.

20. Брате, како ми овај палац иде на курац, волео бих да га немам.

?