Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Да, није те било 12 сати :) ја већ почео кризирати ради математике :) мор'о сам напоље изаћи лоло :)

2. pa rekoh ti prošli put, ostaviš zadatke, a ja rešim kad bacim pogled :)

3. Почео сам контати ово, све се своди да нађеш правоугли троугао и да израчунаш, или да раставиш на појединачне дијелове па да спојиш :)))
    Још ми се врти у глави јебем ти брод и пиво усрано :Д
    1. Права призма површине П=334цм2 има у основи паралелограм са страницама 9и10 цм и дијагоналом 17 цм, запремина се тражи ?
    2. Израчунати запремину праве тростране призме ако је основна ивица дужине А а омотач чини половину површине призме - Ово је рекла да неће бити бројева него да се преко А изрази :Д

4. Еее Брусе, знаш ли из које је ово збирке да је набавим и нађем неког са математичког што је друг брату да је ријеши ? :Д

5. Јел тешко ово што сам задао ? :Д

6. БРУС ОТИШО, КРИЗАААААААААААААА :))
    Очистио ми бураз другу годину :) срећан сааааааааааам

7. išao po ćerku u igraonicu, bila na nekom rođendanu... nešto sam u gužvi pa ne mogu odmah da uradim, malo ću kasnije...

8. не мораш, платио сам час и отишо да ми одраде лоло :) криза :)))

9. e jebiga... drugi put onda...

10. Bruce

e jebiga... drugi put onda...

Свакако :Д :))))))))))))

11. Ovo postade tema "Matematička Loža - Moćni Vil Hanting" lololololo

Kako je dobro što je petak. Dva dana slobode. Vrh.
    Ej sinoć smo Ela i ja klopali onaj hamburger u Meku "1955 Burger". Odličan je skroz. Ne volim da jedem preterano tamo i samo ponekad svratim, a banuli smo ovo da probamo i stvarno je odličan. Dobro "Mekbejkon" je Bogotac i tu nema rasprave, ali i ovaj je dosta zanimljiv.
    http://www.burgerbusiness.com/wp-content/uploads/McD_Germany_1995.jpg

12. Čast svakome, ne želim da vređam ukuse, ali ja sam u meku bio jednom (u Danskoj) pogledao ono što mi zet doneo sa kase, nasmejao se i otišao...

13. Pa kažem, retko jedemo tamo i Ela i ja, ali može da se nabode gotivnih stvari. Recimo običan hamburger, čizburger, bigmek i to ne uzimam jer je skupo, a treba mi pet komada da pojedem, ali recimo "mekbejkon", "ementaler srca", šejkovi, sladoled, pomfrit i još par stvari su OK stvarno. Jedino što deru. Ali baš deru.

14. Nemam mnogo iskustava, u Odžacima ima dve hamburgerije i celo mesto je podeljeno koga voli i koga mrzi. U NS veoma retko jedem, a i onda ima iza Katoličke porte jedna uličica i u njoj mala hamburgerija koja je do sad možda i zatvorena koliko dugo nisam bio, a u BG sam jeo samo prekoputa SKC, mislim da se zove Uneo ili tako nekako hamburgerija.

Volim kad je pljeska velika, kad ima puno da se zagrize. Takve i žene volim. :)

15. "ementaler srca" Ovo meni tako zvuči kao srčani udar u zemički :)

16. Џони, ако ти мислиш да у Меку у БГ деру, дођи у Мек у НС да видиш шта је дерање по џепу.

17. "ementaler srca" Ovo meni tako zvuči kao srčani udar u zemički :)

Pa jeste malo onako, holesterolno, ali gotivno je skroz. U principu pohovani ementaler.

a u BG sam jeo samo prekoputa SKC, mislim da se zove Uneo ili tako nekako hamburgerija.

Volim kad je pljeska velika, kad ima puno da se zagrize. Takve i žene volim. :)

U Bg-u ima na jedno 20 mesta ozbiljna klopa. Mislim na fast food, restorana ima mnogo više dobrih. Mada ima i sranje klope, ali sranje mesta se brzo zatvaraju, jer neće ljudi da jedu negde ako to loše prave.

18. Bejbe, moram ti pohvaliti reakcije, samo što ih malo imaš :)

19. E a istripovao sam da radim reakcije samo jedno vreme, pa da dobijem i tu krunu....to bi bilo do jaja. Jedino što nisam pratio pa ne znam šta je bilo do sada.

20. Ne može, ti si Grobar dosta ti je i dupla kruna :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.