Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ја сам распад јебни, а треба бубати :(
Pekki smanji doživljaj.
Vid' ovog sad. Na tvom mestu mene bi bilo blam da dolazim na ovaj sajt, a kamoli da pišem išta.
E, da, i oko mene su se svi porazboljevali, ali ja odolevam već nedeljama! Ne znam ni ja kako :))
ja se obično razbolim kad svi već ozdrave, naročito vikendom...
Izvini molim te, ti si zlatan.
Nema mene čega biti sramota uopšte, to što si ti umislio neke gluposti je druga priča. :)
A i da ljudi, prestajem dolaziti na ovu temu, em smaram, em nemam volje da se prepirem sa svakim ko uđe osim nekoliko vas normalnih koji ne izazivate ili slično. Uživajte. :)
Jašta, k'o što si i Vuku napustio :)
Niti sam rekao da sam zlatan niti da smaraš niti bilo šta. Nešto sam skroz iz zajebancije rekao Cokuliću, ne shvatam zašto si se umešao uopšte.
Nastavite gde ste stali, ne pada mi na pamet da skrnavim ovu divnu temu negativnom energijom :) Šta ima novo kod vas?
Вид' га Пеки :) Нема ништа, шта код тебе?
Ništa, eto, danas imam slobodan dan i iskoristiću ga na najbolji mogući način - ceo dan ću biti za kompom.
Убио бих да имам слободан дан јеботе, ево већ годину дана нисам имао један дан скроз слободан, стално има нешто да радим.
Ђесте људи :pekkityyyy :**
ШТО ПОБЈЕЖЕ БРУСЕ ИЗ ГРУПЕ ? :ДДД
Evo me, tu sam :**
moderatorske obaveze, kuvanje ručka za zaposlenu ženu, malu decu i ako nešto za mene ostane... jebiga, stislo...
Ниси једини који је запао да ради у кујну, Брус...
Ja volim, meni je kuvanje posebno zadovoljstvo i vrlo često sam u kuhinji. Štaviše, ima nekoliko jela i načina spremanja koje samo ja pravim - nisam ja izmislio, nego je petljancija pa se niko u familiji ne hvata :)
Ја кувам лајк а про :)
Ја не волим да кувам кад имам гомилу обавеза поред тога, иначе овако да безпослен узмем кувати је права милина.
БРУС ПРЕ 12 САТИ, ШТА САД ????
Ne kontam Devetaru, nije me bilo 12 sati na sajtu?