Брусе мени све сем овога иде :) ово квадрате, коријење, једначине све оне квадратне, експоненцијалне имао сам 5 :) ал зато дође ово и добијем 1. и буде 3 на крају :))
Напишем дефиницију дугу ко библија а нико да оцјени, ццц :))
Како сте људи ?
У Вишеграду једна странка довела Стоју ради изобра а друга странка Кустурицу са ноу смоукинг оркестром.
Након јучерашње утакмице и дебакла од Спартака (3:0) процурела је једна информација која говори о томе због чега је Звезда одиграла онолико слабо и без трунке залагања на терену. Дакле, ово што ћемо вам сада рећи не пише нигде у новинама нити било где нити ми измишљамо ово што пишемо.
Наиме, Црвена Звезда дугује новац Спартаку за трансфер Марка Мирића који је прошле сезоне прешао у редове црвено-белих. Звезда (читај: руковоство) је донела новац, али не комплетна сума која се дугује клубу из Суботице па је руководство Спартака тражило Звезди да им поред новца, да и 3 бода што су, наравно, људи из клуба то учинили како би се избегла тужба.
Играчима је пренето шта треба да раде, али тренеру црвено-белих Александру Јанковићу ништа! Зато је Јанковић после меча у свлачионици оштро реаговао после бруке и срамоте на терену у Суботици. Јанковић је жестоко повисио тон ка играчима где је било и увреда, а више пута је понављао: „Играли сте ко пичке“
Брате, онај лик што је објавио тикет, објавио је сад, објавио је кад су играли Звезда Раднички и Партизан Офка кад су дошли они прелази 810 квота, и још једну текму баш огромну квоту. И рекао на сајту ртс-а да џаба откупљују пренос текме Србија Италија јер ће утакмицу прекинути навијачи :)))
Све се то унапријед зна :) зато је Роберт и отишао, и Јанковић ће отићи :Д
Au, što su patke evoluirale. Bruce, ja to ne umem da pročitam.
znači: (69sqrt3) je šest puta devet puta koren iz tri, a sqr((6-4) * sqrt3/2) je šest minus četiri puta koren iz tri kroz dva, sve na kvadrat :)
И контам ово, куљ, види се да сам грађевинац лолололо
Е ајмо полако контати да преписујем, тек сам ушао у кућу :)
Брусе мислим да си погрешио ??
P = (636sqrt3)/4 + (616sqrt3)/4 + 3(6+4)12 = (69sqrt3) + (64sqrt3) + 360 = 36sqrt3 + 24sqrt + 360 = 60 sqrt3 + 360 = 60(60 + sqrt3) видиш ово
(69sqrt3) ->36sqrt3 - ваљда би требало бити 54*sqrt3
jeste, pogrešio sam u brzini verovatno - jebe me ovo kucanje bez pravih znakova :)
Dakle: (69sqrt3) + (64sqrt3) + 360 = 54sqrt3 + 24sqrt + 360 = 78 sqrt3 + 360 = 6*(13sqrt3+ 60)
Брусе мени све сем овога иде :) ово квадрате, коријење, једначине све оне квадратне, експоненцијалне имао сам 5 :) ал зато дође ово и добијем 1. и буде 3 на крају :))
Напишем дефиницију дугу ко библија а нико да оцјени, ццц :))
Како сте људи ?
У Вишеграду једна странка довела Стоју ради изобра а друга странка Кустурицу са ноу смоукинг оркестром.
Радно, мене ћете виђати још ређе него до сад, баш сам се убио са пословима.
Попео сам се опет на кулу краљевића Марка, мислио сам да ће бити лакше и да није баук који сам замислио...Е ПА ВЕЋИ ЈЕ БАУК!
Ш'а је ово? Не могу тему да вам поверим ни 1 дан...
neće niko da dođe, a meni glupo da pričam sam sa sobom - juče Zvezda pukla pa Devetar tuguje :)
Не тугујем брусе нешто :(((
Били избори овде, то је лудница :)
Вид' га Спартак :Р
Ima tiket tamo na temi kladionica - čovek tipovao dva fiksa za 20 dinara na tačan rezultat Zvezde i Partizana... pa posle reci da nije namešteno...
Zato i ne pratim domaće lige.
Након јучерашње утакмице и дебакла од Спартака (3:0) процурела је једна информација која говори о томе због чега је Звезда одиграла онолико слабо и без трунке залагања на терену. Дакле, ово што ћемо вам сада рећи не пише нигде у новинама нити било где нити ми измишљамо ово што пишемо.
Наиме, Црвена Звезда дугује новац Спартаку за трансфер Марка Мирића који је прошле сезоне прешао у редове црвено-белих. Звезда (читај: руковоство) је донела новац, али не комплетна сума која се дугује клубу из Суботице па је руководство Спартака тражило Звезди да им поред новца, да и 3 бода што су, наравно, људи из клуба то учинили како би се избегла тужба.
Играчима је пренето шта треба да раде, али тренеру црвено-белих Александру Јанковићу ништа! Зато је Јанковић после меча у свлачионици оштро реаговао после бруке и срамоте на терену у Суботици. Јанковић је жестоко повисио тон ка играчима где је било и увреда, а више пута је понављао: „Играли сте ко пичке“
Pa kad su igrali ko pičke. Mene više zanima koji od njih su učestvovali u dogovoru za kladionice...
Брате, онај лик што је објавио тикет, објавио је сад, објавио је кад су играли Звезда Раднички и Партизан Офка кад су дошли они прелази 810 квота, и још једну текму баш огромну квоту. И рекао на сајту ртс-а да џаба откупљују пренос текме Србија Италија јер ће утакмицу прекинути навијачи :)))
Све се то унапријед зна :) зато је Роберт и отишао, и Јанковић ће отићи :Д
Па ти причај о регуларности :Д