Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bruce

Bejbe, moram ti pohvaliti reakcije, samo što ih malo imaš :)

Ma idi begaj...nisi ti video moje reakcije, suvi kvalitet lololo

Šta ima patke? Guraju se stranice ovde lagano...sviđa mi se to :)

2. А где си ти? Нема те :Р

3. Сутра тест из математике, ја јебем!

4. Иди штребај, мани се Вукајлије!

5. Оћу се јебати, чуј, босанац а штреба :Д

6. Ај немој зафркавати, као да националност има везе са тим.

7. Одох на кафу у сваком случају :Д имам неке паре за сутра, попићу кахву нећу бити на тесту и милина :) и онда ми остаје да до краја године не направим неоправдани јер оде владање.

8. Људи, одох да плодим на светском првенству у каратеу што је овде код мене, видимо се тек у недељу - понедељак.

9. Sretno, pazi kako prelaziš ulicu lololo

10. Лолололо, знаш да нама не дају да се пресвлачимо тамо него морамо доћи у кимону? Мене било блам данас кад сам био на отварању, прођем пола НС-а у доњем делу кимона и тренерици Србије.

11. mene je stari tako i učio - karatista ide u kimonu jer nema razloga da se sramoti onoga što jeste...

12. А незгодан је кимоно, све ветар пирка уз ногавице лолололо

13. Zašto ovde nema nikog? :(

Ja samo želim da se i na ovoj temi, baš na ovoj, gde je sve i počelo, zabeleži da sam konačno upoznala čoveka kog jaaako dugo znam, kao godinama...znala sam ga reklo bi se dobro, sad sam ga samo i u oči pogledala...to je taj čovek kog sam znala dok ga nisam ni videla...veliki čovek, veliki drug...
    Hvala ti Brusinjo što si nas počastvovao time da ti konačno i stisnemo ruku i uverimo se da stvarno postojiš... :)

14. Znači sad samo mene ne znate vi iz BG (osim Buksne) :P

15. nemojte me toliko hvaliti uobraziću se :)

16. To da li češ se uobraziti ili ne, je tvoja stvar :)

17. njah, znaš kako kažu "Mućak se ne kvari" :)

18. Одлучио сам кад пређем 10к поена овде да батаљујем ово на 3-4-5-6 мјесеци :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.