Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gde pristupnicu da popunim?:-)
Već si popunio svojim postom ovde :)
I šat sad?:-)
I sad ništa, čekamo da još neko dođe ili da ja i ti ovako pričamo...
oj ljudi!
Aj čekamo!
Ozivimo ovu temu!
Sad će Bruce, samo što nije.
Doci ce on vec.
stigoh, ali prazna kafana...
:uzo metlu iz ćoška da malo počisti pikavce i masne papire od pljeski:
Uf, ko bi rekao da igranje neke igrice par sati sa drugovima može biti tako do jaja :)
Vidi, nešto se ovde dešavalo od mog poslednjeg posta?:-)
Sutra u Užice na tekmu, Fajtersi pripremili sačekušu al idu sve ekipe iz Republike Srpske preko Višegrada u isto vrijeme. Mogu samo da nam ga poduvaju pičkice :D
Imenjače, moraš pratiti temu malo više ujutru i uveče, tad se uglavnom krećemo :)
Devetare, pa lepo, ko beše igra?
Звезда - Слобода :)
Navijaj i za mene ;)
Оћу ако не буде нека сачекуша па нас помлате :) а дјете сам јебем им љеб :)
Samo turi ispod odeće navijačku opremu i prođi :) Mada da sam ja u pitanju, na mene bi sigurno krenuli, kad izgledam matoro.
Могу вам рећи да сам преживио :) сједио сам на клупи нешто замишљен а нисам ни сконтао да сам завезао шал на руку да ми не смета, и тако сједим чекам да дође још неко из Вишеграда, кад пролази 15 фајтерса, сви у црном шалове и капе слободе имају, онако развијенији момци :) ја се усро кад гледају у мене и смију се и прођоше а неки пјева слобода ле слобода ле и смије се мени :)
Ma ja bih voleo kad bi mogao s Ciganima posle derbija zajedno na pice negde u kafanu, pa da se prepucavamo onako sa sve salovima i dresovima...Al jebi ga, to jos dugo nece moci...