Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Gde pristupnicu da popunim?:-)

2. Već si popunio svojim postom ovde :)

3. I sad ništa, čekamo da još neko dođe ili da ja i ti ovako pričamo...

4. Sad će Bruce, samo što nije.

5. stigoh, ali prazna kafana...

:uzo metlu iz ćoška da malo počisti pikavce i masne papire od pljeski:

6. Uf, ko bi rekao da igranje neke igrice par sati sa drugovima može biti tako do jaja :)

7. Vidi, nešto se ovde dešavalo od mog poslednjeg posta?:-)

8. Sutra u Užice na tekmu, Fajtersi pripremili sačekušu al idu sve ekipe iz Republike Srpske preko Višegrada u isto vrijeme. Mogu samo da nam ga poduvaju pičkice :D

9. Imenjače, moraš pratiti temu malo više ujutru i uveče, tad se uglavnom krećemo :)

Devetare, pa lepo, ko beše igra?

10. Звезда - Слобода :)

11. Navijaj i za mene ;)

12. Оћу ако не буде нека сачекуша па нас помлате :) а дјете сам јебем им љеб :)

13. Samo turi ispod odeće navijačku opremu i prođi :) Mada da sam ja u pitanju, na mene bi sigurno krenuli, kad izgledam matoro.

14. Могу вам рећи да сам преживио :) сједио сам на клупи нешто замишљен а нисам ни сконтао да сам завезао шал на руку да ми не смета, и тако сједим чекам да дође још неко из Вишеграда, кад пролази 15 фајтерса, сви у црном шалове и капе слободе имају, онако развијенији момци :) ја се усро кад гледају у мене и смију се и прођоше а неки пјева слобода ле слобода ле и смије се мени :)

15. Ma ja bih voleo kad bi mogao s Ciganima posle derbija zajedno na pice negde u kafanu, pa da se prepucavamo onako sa sve salovima i dresovima...Al jebi ga, to jos dugo nece moci...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.