Malo da odmorim od čitanja defki. pročitao sam 5 strana i vidim u redno i lepo se brišu sranja pošto uglavnom nisam nalet'o na neke nebuloze.
Dobro, dva tri "bilo je već" linka sam ostavio, ali ništa strašno. Di ste patke!
Pobegla mi tema iz aktivnih, samo da ostavim komentar da je vratim - u poslednje vreme sam ustanovio novi pravac - fejsblog, pišem kratke priče tamo otkako sam se vratio iz beogradske avanture :)
Ćuti barem ti
Zlatoust si kad ćutiš
Fin si dok ne progovoriš
Greota je da govoriš
Kad ti ćutanje nije teret
Drugo sam ja
Ja govorim od nevolje
Da me jezik ne udavi
Da mi se usta ne usmrde.
Pu, taj zajebant matori, ima na sledećem okupljanju sa bradurinom da mu dođem.
Hahaha, rekao sam ti i ranije, radi sa mojim defkama šta hoćeš, slobodno zaboravi na to obećanje jer me baš boli briga, ja šta sam pisao, pisao sam i sad nek' ostane. Samo me ovo odabiranje malo pomerilo jer je bilo zbog zajebancije na moj račun :)
Ovako, ja sutra dolazim u BG, biću slobodan posle 5 pa ako hoćete da par nas odemo na neko pićence, samo kažite ovde pa ću vam poslati PVT sa mojim brojem, ako tek vidite ovo sutra posle 12, pošaljite Brucu PVT za moj broj, nadam se da mu neće smetati :)
Malo da odmorim od čitanja defki. pročitao sam 5 strana i vidim u redno i lepo se brišu sranja pošto uglavnom nisam nalet'o na neke nebuloze.
Dobro, dva tri "bilo je već" linka sam ostavio, ali ništa strašno. Di ste patke!
Pobegla mi tema iz aktivnih, samo da ostavim komentar da je vratim - u poslednje vreme sam ustanovio novi pravac - fejsblog, pišem kratke priče tamo otkako sam se vratio iz beogradske avanture :)
Di si Đoni.
Bruce, ipak moraš još negde da se raspišeš od kad si prestao pisati :)
Zlatoust si kad ćutiš
Fin si dok ne progovoriš
Greota je da govoriš
Kad ti ćutanje nije teret
Drugo sam ja
Ja govorim od nevolje
Da me jezik ne udavi
Da mi se usta ne usmrde.
Matija Bećković, "Đe reče Japan"
Vaistinu, Bruce.
I Bruce, aj kaži samo mi kaži da mi je Sos odabrao defku, mamicu mu, sve mi smrdi na njega, a znam da nisi ti pošto nisi bio online kad je odabrana :)
U jeee, ovde ispada da su svi u nekoj loži osim mene. :)
:kvakrifreš:
:квакрифрешујем за срном:
On je Matrikse, znaš da sam ti obećao da ti neću birati defke jer to ne želiš - kad se predomisliš očekuj i od mene, a dotle poštujem tvoju želju.
Pu, taj zajebant matori, ima na sledećem okupljanju sa bradurinom da mu dođem.
Hahaha, rekao sam ti i ranije, radi sa mojim defkama šta hoćeš, slobodno zaboravi na to obećanje jer me baš boli briga, ja šta sam pisao, pisao sam i sad nek' ostane. Samo me ovo odabiranje malo pomerilo jer je bilo zbog zajebancije na moj račun :)
aaaa, onda očekuj i nastavak zajebancije, još ću ja da te provučem u top 20
Hahahahaha, slobodno.
ЈА ЛОМИМ СЛАВСКИ КОЛАЧ!
Ovako, ja sutra dolazim u BG, biću slobodan posle 5 pa ako hoćete da par nas odemo na neko pićence, samo kažite ovde pa ću vam poslati PVT sa mojim brojem, ako tek vidite ovo sutra posle 12, pošaljite Brucu PVT za moj broj, nadam se da mu neće smetati :)
Ne bi mi smetalo, ali niko nije tražio broj, a svejedno ga nemam - spržio sam ceo imenik na telefonu greškom :)
Jbg, niko ni ne gleda ovde :) Ahahahahaha, imam sad 2 broja, na 1 primam sve poruke i pozive, a sa drugog zovem i šaljem poruke :D
E jebga Matrikse ja tek sada video. I ja da vratim temu u aktivne. Pobeže mi.
Biću valjda sad na zimskom raspustu na okupljanje sa jednog foruma, pa ako mi ostane vremena... :)
A jel mogu ja da se učlanim ovde a? Malo sam mator, znam...:-)
Naravno da možeš imenjače, nikad nije kasno :)