Dobro jutro patke....
Ja sam zakasnio na posao 45 minuta. Nemam pojma zašto ali uspavao sam se a sinoć sam mrtav umoran legao pre 00:00.
Valjda se nakupilo blejanja i bančenja pa zato.
Imam neki osećaj da ćemo danas bacati ozbiljne somiće.
Ja imam jedan u glavi, samo da ga uobličim i bacam ga kasnije.
Добро јутро! Мени је ово свакодневница. Уместо у 7 и 50, ја сваки дан на посао у 9, некад и касније. Јеби га, једноставно, не могу да се пробудим, кад год лег'о. :) Шта квакћете браћо и сестре? :)
Al' se puni jezerce.
Ma da i ja sam zadovoljan što sam zakasnio. Nekako kraće traje dan i brže proleti.
Skinuao sam onaj film što su Džaftara i Moli gledale. Drama, do jaja. Volim drame.
Ako nagazite Conviction (2010) sa Hilari Svonk, obavezno pogledajte. Usr'o sam se koliko je dobar film.
Odlična je Agi! Đa mi se baš! :)
Pa da, ti voliš ove "muške". Za malo kasnije imam u glavi nekoliko neuobličenih.
Hahahaha pa šta ću kada sam celoga života okružena uglavnom muškarcima :) Uvek sam imala više drugova nego drugarica. Ma drugovi su zakon!!! :)
A ja sam uglavnom okružen smaračima (čitaj, stigli šefovi).
Dobro jutro patke....
Ja sam zakasnio na posao 45 minuta. Nemam pojma zašto ali uspavao sam se a sinoć sam mrtav umoran legao pre 00:00.
Valjda se nakupilo blejanja i bančenja pa zato.
Imam neki osećaj da ćemo danas bacati ozbiljne somiće.
Ja imam jedan u glavi, samo da ga uobličim i bacam ga kasnije.
Jutro uspavana patko :)
Bole te perce, radićeš danas 45 min. manje ;)))
Dobro jutro, komšija Đoni! Što kaže lepo Ela, kašnjenje je daleko od loše stvari :)
Čekamo somiće. Meni naviru, pa beže iz glave. Sad zaboravih šta sam 'teo. KvEk :/
Добро јутро! Мени је ово свакодневница. Уместо у 7 и 50, ја сваки дан на посао у 9, некад и касније. Јеби га, једноставно, не могу да се пробудим, кад год лег'о. :) Шта квакћете браћо и сестре? :)
Dobro jutro kapiten :)
Boleće te, takoreći radiš od podneva ;)))
Dobro jutro, Kvaksno! Ja oko 9 počinjem da radim, pre toga sam samo prisutan. Za sad ćutke plivamo, razmenimo poneku jutarnju mis'o. KVAK!
Тај квакзон. Мени сморина, не могу ни сома да пустим, немам инспирацију, аги поцепао си са оним сомићем! КВАК!!
Al' se puni jezerce.
Ma da i ja sam zadovoljan što sam zakasnio. Nekako kraće traje dan i brže proleti.
Skinuao sam onaj film što su Džaftara i Moli gledale. Drama, do jaja. Volim drame.
Ako nagazite Conviction (2010) sa Hilari Svonk, obavezno pogledajte. Usr'o sam se koliko je dobar film.
He he, hvala. To su one defke, inspirisane dobrim krvotokom izjutra.
A ja ću definitivno prestati da jedem pomorandže, svakog jutra mi prsne u oko! Krava jedna :D
Da, to sam primetio hehehe
A pomorandža je stvarno kravetina, bolje su mandarine.
E da Agi, dobra defka
Ma jesu krave, nego sm se navukla na njih :) Svakog jutra obavezno prvo pojedem jednu pomorandžu pre doručka.
Kažu zdravo je ;)
Kažu zdravo je ;)
'bem li ga, verovatno jeste, al' ja volim samo mandarine i banane. Ostalo voće ni da pogledam.
http://www.rubaduck.com/FUZducks/orange-FUZ-duck.jpg
Mmmmm banane :) U principu volim samo slatko voće, ali eto, na pomorandže se navukoh pre par meseci...a ranije nisam mogla da ih smislim :)