verujem ella,nema,aj,o'ma' posle potopi noge u lavor,ups jezerce! i đoni,ono je smešno,možda se razveselili ljudi malo,osim ako nisu skontali da ih podjebavamo "tolikim" narodom koji se skupio.
Od jutros samo pratim ranije kvakanje :( nemam vremena ni da se userem...
Em su u firmi došli na suludu ideju da bih ja trebao nešto više raditi, em jurim administraciju ličnu, em privatni poslovi... Sva sam jaja overio, samo nisam svugde ostavio službenu belešku :) Dobrodošlica novim patkama!
Johnny, ovo jaje je najbolja patka koju je naša država nekom dala :)))
Pa Đes marya :)
Šta ima kod TI? :)
hehehe bitno da obe duvanimo na avatarima :D
Dobro je, tu si :) Moram na šljaku, već kasnim, a ti pazi da neko ne šora :) Pozdrav!
pozdrav jezo:)evo.čurim,pijem kaficu,malo došla da se izbanjam!ti ella the duck?:)
Ne može niko to jer mi imamo onu tečnost
Pozdrav jezivi :)
I ne daj da te ljudska vrsta iznervira ;)
ta tečnost će sve da nas spase!ima boga!đoni,videK jaje,lupiK koment,lololo!
Marya, pravo da ti kažem, jedva čekam da šmugnem kući s' posla. Previše se radilo za danas :D
Drž' se Jezivi. Na meni ovde vrše mobing samo zato što sam patka.
Koje smo mi blamare, nadam se da Japanci nisu videli ono ili možda je bolje da jesu, da se nasmeju ljudi malo lolololo
verujem ella,nema,aj,o'ma' posle potopi noge u lavor,ups jezerce! i đoni,ono je smešno,možda se razveselili ljudi malo,osim ako nisu skontali da ih podjebavamo "tolikim" narodom koji se skupio.
Stvarno smo dali podršku za sve pare, mada i onaj razoreni deo Japana će nas opet prešišati za 20 dana u svakom smislu.
Od jutros samo pratim ranije kvakanje :( nemam vremena ni da se userem...
Em su u firmi došli na suludu ideju da bih ja trebao nešto više raditi, em jurim administraciju ličnu, em privatni poslovi... Sva sam jaja overio, samo nisam svugde ostavio službenu belešku :) Dobrodošlica novim patkama!
Johnny, ovo jaje je najbolja patka koju je naša država nekom dala :)))
oni bi verovatno u puš pauzi napravili veći i bolje organizovan skup.a,za dvadeset dana nas prešiša i kolonija mrava!
HAHAHAHAHAHAHHAHA
e,stvarno smo patke!:)))
hehehehe.....za sada mrtva trka ali mravi polako dodaju gas.....
ono jaje mi ne izlazi iz glave,kak'u smo im defku poslali i to u vidu ziljave fotke-postera!
Dobro je i Bruce je KVAKno, ja se već poplašio što ga nema ceo dan.
pu,pu,ćuti,nije dotle došlo,hahha