Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ludo burazeru ludo! :D
A legendarna rečenica je "A ne ne ne ne ne dečko. Tako ti se ne pravi avion. Taj ti avion nikad neće.......poleteti.....fijuuuuuuuuuu"
Ej ćao Moli. Skidam "Kraljev Govor", tačnije dok dođem kući s' posla skinut će biti.
Vidim da je drama tako da će mi sigurno leći jer gotivim drame.
tako je!kobac-popac!
Da, da toooooooo Džoni. :) Mada je meni najbolji crtać onaj sa onom udavačom kad sama traži muža, gledao sam pre par nedelja, po ko zna koji put sam im se smejao. :D
http://www.youtube.com/watch?v=bPCWgENkGYQ
E to Marya hahahaha
A znam KVAKtriks, i taj kida.....al' su nekad crtaći bili jaki a sad neke retardirane japanske životinjice, munje, gromovi, zmajevi i tako ta sranja.
Pa jedni sad ''moderni'' crtani koji gotivim je Bleach, jeste da je ono japan govno ali je super, sada pratim to u strripu a ne po epizodama, a ti nekadašnji crtaći i dan danas jebu, eto ja mislim da je '97 generacija zadnja koja ih je gledala :)
ranije su crtani bili do patke,sad bolje detetu da daš reklame da gleda,ovi crtaći su dva ludaka u buretu!
A ne mislim Matriks na ozbiljne Japanske ili bilo koje druge crtaće, nego one za decu, koji su kod nas bili Tom i Džeri, Duško i tako to a kod njih Pikaču, Goku Kuracpalac i to
Fazan-prazan! KVAAAK!
A tooooo, bilo je to kad sam i ja bio bebče, stalno sam govorio mojima da menjaju to, čudno sam se osećao kad to vidim pa mi baš i nije to prijalo nego ''Dodaj soma, dodo soma'' :D
ja manga crtaće gotivim,ali idiotluci tipa teletabisi-samo crtani,a ima ih svuda su zlo za decu.kakvi su to crtaći?svašta.
Ma da, manga je nešto drugo. Ekstra crtaći. Teletabisi su užas. Pa zato i nekog ko je debil kod nas zovu teletabis.
Odoh ja da čekiram moje zdravlje, vidimo se posle, KVAK! :D
ma,ja tako zovem sve te idiotarije od crtaća.kad budem imala svoje pače,nema takvih crtaća za njega/nju.
Dezte patke! Kvakva za dobar dan! :)
Des' staklena, taman sam bacio jednog kratkog somića onako dok plivuckam sa vama i likvidiram račune na poslu...koja sam teleportujuća paka.
o,kvak,kvak,staklena tu li si:)
nije valjda da neki rade????? :)))))))