Kvaksonska loža - Moćne patke

1. KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :)

2. Danas baš lepo vreme valja ga što bolje iskoristiti. Penzosi me već preduhitrili, svuda su po gradu. :)

3. Penzosi me već preduhitrili, svuda su po gradu. :)

Vala baš, razmileli su se samo tako.

4. Mrkonjićeva vojska ponosno mili.

5. Квак Јевђони! Врх дан, а ја у офису мртвом. А Ела већ гајби, боли је кљун. :) Квак!

6. Mrkonjićeva vojska ponosno mili.

lololo

7. А Ела већ гајби, боли је кљун. :) Квак!

Ela je gajbi već sat vremena...smišlja kakav ručkić da spremi mmmm :)

8. Ja sinoć do 1 piko basket, turnir neki, bio na faxu, odradio gym, i za 10-ak min odo na fucu. Ako se ne prevrnem pre toga u neki kanal.

9. Ela je gajbi već sat vremena...smišlja kakav ručkić da spremi mmmm :)

Ima predlog....kornflejks

Sastanak gotov, nalio sam se kisele

10. Posadila sam 5 biljaka u dvorištu, i sad sam srećna. :)

11. Ima predlog....kornflejks

Hehe neka, neka, njega za večeru :DDD

12. Patke, odoh ja da poplaćam račune, palim kući i pišem kad se opet bućnem. Ovo prolećno sunce je dobro za perje. KVAAK!

13. United we stand divided we fall. Dok je neba, biće i pataka. Kvak you later...zzop.

14. Moram da snesem jaje danas, pretiču me na rang listi.

15. Odoh i ja da napravim neki ručkić :)
    Kvakćemo se malo AFTER! :)

16. Prijatan vam dan.. Ostah ja da meditiram.

17. Tu sam i ja. Bacio sam novog somića.
    Šta si sadila staklena?

18. Neke tuje, i još nešto, ne znam im ime, moram pitati dobavljača. :) Malo da oplemenim dvorište.

19. E mora da je skroz kul posaditi nešto. Nisam nikada.I ono kad izraste. Verujem da je do jaja.
    Jednom kad sam bio malo pače, komšija je zasadio drveće i svakom od nas dao po jedno, da ga čuvamo i to. I mi smo pišali svako uvek kod svog drveta.....moje baš fino izraslo a drugara jednog i dan danas zajebavamo kako ima radioaktivnu pišoru jer je zakržljalo skroz :D

20. Krećem i ja kući. Staklena, grej jezerce pa se vidimo posle ;D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.