Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jutroooooooooooooooo kvak kvak :)

2. Dobro jutro.
    Što smo poranili....baš smo mi neke vredne patke, evo ja dok ovo kucam usput i pijem kafu a to je multitasking...

3. I ja pijem kafu na poslu...vredna ubilo se :DDD

4. Jesi vredna, trebalo je skuvati tu kafu.
    A sto mi pun svega i svačega. Papira na sve strane. Moraću oko 9 da se bacim na posao da raščistim ovo malo.
    Al pazi kad krenem da radim ja kidam.

5. Ja sam multitaskingu pridodao i neke dosadne razgovore sa prljavom ljudskom vrstom. Fuj fuj KVAK!

6. U Agilni, to je baš multitasking, ja slušam i muziku, jel se to računa?

7. Da, ali samo ako jednim krilom lupkaš u astal u ritmu, kao ja :P

8. Da, ali samo ako jednim krilom lupkaš u astal u ritmu, kao ja :P

hahahaha podetinjili ste skroz :)

9. Lupkam a i između gutljaja kafe zviždućem, tako da sam ja baš u surovom multitasking fazonu, još da može cigara da se upali u kancu sevalo bi sve

10. Ja probao da zviždim, ali ispustih samo jedno poduže KVAAAK.

11. Ja probao da zviždim, ali ispustih samo jedno poduže KVAAAK.

hehehehe a računa se iako kvakćeš u ritmu muzike.
    Evo ja upravo kvakćem Mirakul od Gibonnija

12. I ja bih sada, ali dođoše i šefovi na posao. Nije mi jasno kako to kod ljudske vrste, što si ružniji, to si glavniji. Kod nas pataka, to nije tako. Ae, KVAK, javljaću se tu i tamo.

13. Krećem i ja malo sa radom. Neću da se pretrgnem nego samo malo.
    A lepo si to primetio Agilni, mada moja šefica je lepa žena ali direktor mi je zato ozbiljan glavati sivonja.
    Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.

14. Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.

I patke su beskrajno skromne :DDD

15. 'Де сте патке луде :) Капитен није ока склопио ни секунд, ево сад сам стиг'о на пос'о, забава може да почне. :)

16. Buks, ne fermaš ti nas više ni 2%, a? ;)

17. Не, ја волим моје патке. :) Него сам синоћ заглавио, рашрафио се, ево ме УБИЈЕН на послу. Цепа депресија и пиво у исто време.

18. Ja sam radio čitavih 50 minuta i na stolu mi je i dalje ista gomila kao i pre tih 50 minuta.
    nego gledajte klip. Na kraju upišavanje od smeha.
    http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME

19. Ohoho ipak si vratio sliku patke na avatara....mis'im patke kao životinje :D

20. Đooooni, ja ne mogu na poslu da vidim :(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.