Jesi vredna, trebalo je skuvati tu kafu.
A sto mi pun svega i svačega. Papira na sve strane. Moraću oko 9 da se bacim na posao da raščistim ovo malo.
Al pazi kad krenem da radim ja kidam.
I ja bih sada, ali dođoše i šefovi na posao. Nije mi jasno kako to kod ljudske vrste, što si ružniji, to si glavniji. Kod nas pataka, to nije tako. Ae, KVAK, javljaću se tu i tamo.
Krećem i ja malo sa radom. Neću da se pretrgnem nego samo malo.
A lepo si to primetio Agilni, mada moja šefica je lepa žena ali direktor mi je zato ozbiljan glavati sivonja.
Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.
Ja sam radio čitavih 50 minuta i na stolu mi je i dalje ista gomila kao i pre tih 50 minuta.
nego gledajte klip. Na kraju upišavanje od smeha.
http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jutroooooooooooooooo kvak kvak :)
Dobro jutro.
Što smo poranili....baš smo mi neke vredne patke, evo ja dok ovo kucam usput i pijem kafu a to je multitasking...
I ja pijem kafu na poslu...vredna ubilo se :DDD
Jesi vredna, trebalo je skuvati tu kafu.
A sto mi pun svega i svačega. Papira na sve strane. Moraću oko 9 da se bacim na posao da raščistim ovo malo.
Al pazi kad krenem da radim ja kidam.
Ja sam multitaskingu pridodao i neke dosadne razgovore sa prljavom ljudskom vrstom. Fuj fuj KVAK!
U Agilni, to je baš multitasking, ja slušam i muziku, jel se to računa?
Da, ali samo ako jednim krilom lupkaš u astal u ritmu, kao ja :P
hahahaha podetinjili ste skroz :)
Lupkam a i između gutljaja kafe zviždućem, tako da sam ja baš u surovom multitasking fazonu, još da može cigara da se upali u kancu sevalo bi sve
Ja probao da zviždim, ali ispustih samo jedno poduže KVAAAK.
hehehehe a računa se iako kvakćeš u ritmu muzike.
Evo ja upravo kvakćem Mirakul od Gibonnija
I ja bih sada, ali dođoše i šefovi na posao. Nije mi jasno kako to kod ljudske vrste, što si ružniji, to si glavniji. Kod nas pataka, to nije tako. Ae, KVAK, javljaću se tu i tamo.
Krećem i ja malo sa radom. Neću da se pretrgnem nego samo malo.
A lepo si to primetio Agilni, mada moja šefica je lepa žena ali direktor mi je zato ozbiljan glavati sivonja.
Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.
I patke su beskrajno skromne :DDD
'Де сте патке луде :) Капитен није ока склопио ни секунд, ево сад сам стиг'о на пос'о, забава може да почне. :)
Buks, ne fermaš ti nas više ni 2%, a? ;)
Не, ја волим моје патке. :) Него сам синоћ заглавио, рашрафио се, ево ме УБИЈЕН на послу. Цепа депресија и пиво у исто време.
Ja sam radio čitavih 50 minuta i na stolu mi je i dalje ista gomila kao i pre tih 50 minuta.
nego gledajte klip. Na kraju upišavanje od smeha.
http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME
Ohoho ipak si vratio sliku patke na avatara....mis'im patke kao životinje :D
Đooooni, ja ne mogu na poslu da vidim :(