U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
hahaha Đoni, tačno sam znala da će nekoga od vas SPAVANJE asocirati na onu drugu RADNJU :DDD
Kad samo na patke mislimo :)
hahaha pa to bi mi žene trebale na patke da mislimo :D
Evo i mog somića :)
Ја био да преузмем ово луче http://img.sportal.rs/uploads/news/2010_26/images/00030587.jpg
Па онда на текмицу. :)
Dobar!
Kvaksno, ako se vidimo u subotu, nećemo o navijačkim bojama ;)
E, odoh ja da odrobijam smenu.Pozdravljam!
Pozdrav, Jezivi! Nadam se da imaš nekoga da uznemiravaš tamo.
Нећемо о бојама. :) То ћемо да оставимо за анти патке! Е пуштам управо сомића, модификованог додуше. ;)
Pa gde pobegoše svi? KVEEK :(
Pu, sad sam vrno kući kad keva opet uzela kabl, sreća pa imam krmaču da zameni :)
Ikad čuo da neko džindžere zove Crvendać? :D
Uuuu ala su se svi uposlili danas...
Ma pobegulje obične :D
Jesmo, vredne patke smo mi KVAK...a ne ko oni naši prirodni neprijatelji pilići koji su lenji k'o kokoške.....al' sam ga složio....
Nego Ela...ovaj.....jesi spavala :)
hahaha spavaću kasnije...kada stignem kući :DDD
Upravo završih novog soma :)
hehehe dobro, samo pitam, a daj da čekiramo soma....i ovo zvuči malo čudno
ja čekiro, dobaaaaaaar :D
ušao na temu, video koliko ima strana posle mog zadnjeg kvaka, pa prvo krenuo da obiđem somiće :)
nemam vremena da sve čitam što ste kvakali, ajde neko brzo jedan rezime da nisam nešto važno propustio :)
alooo, de ste svi otišli ko da sam usran...