Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Прилоге слободно слати на мој Ж.Р. ЛОлололоол ИДЕ СОМИЋ!
Mojne NVO, ježim se na te organizacije :)
Bruce, je li to ona metoda vezana za godište roditelja? Mogu da vam prognoziram ako mi napišeš ženino i tvoje godište. :) Mnogima se poklapa.
Živela KVAKsonska Loža "Moćne Patke" KVAAAAAAAAAK
Ela kad sutra vidi ima da se pita štaje bre ovo?
Kakva evolucija KVAKVAKVAKVA
staklena, žena 1978, ja 1972, probaj :)
kineska metoda ima tabelu sa vremenom začeća i godištima...
Nego Buxnomanijače ubaci ako hoćeš žig KVAKsonske lože u avatar. Imaš prečišćen jedno dve, tri strane u nazad
квак вече опет, моју кеву ни говњивом мотком не могу отерати од компа. :)
Kvaktrikse, okreni par strana unazad - sad smo KVAKsonska loža :)
I KVAKtrikse ubaci ovaj žig lože što svi imamo u KVAKvatar
кфак, видео сам брус да је промењен назив, Џони немам ниједну фотку на коју би одговарала патка :)
Ma na bilo koju rokni patku....ovo me uvek nasmeje PATKA
Vidi ja imam Dart Vejdera i Patku
ево га :)
Замисли да имамо неку кваксоњеру. Малу, за блеју. /\
Stalno bi se dimila od buksni i non stop bi se čulo ŽIVELI :cing:
morala bi da bude okrečena u belo da na zidovima pišemo somiće (dok nam ih ne tapaciraju :))
EDIT: zidove, ne somiće...
Ma ja se vraćam kucanju na latinici, jedino će defke biti na ćirilici, sve što mi je pisalo na kvakataru sad mi piše dole, i još nešto sam dodao. :D
Po ovom proračunu ispade da je devojčica. :)
Ima kao neka fora, +3 na godine muškarca, +4 na godine žene, i koja je godina bliža godini začeća bebe, tog pola će biti dete. E u vašem slučaju je žensko 2010. godina, a muško 2008. i 2011. Taman ćemo za koji dan saznati je li pouzdana metoda. :)
A možeš pokušati i sa godinama za prvo dete, čisto da vidiš uklapate li se.
лолололо Најјаче би било да имамо неки фазон сто са много алкохола и брррда свачега. :) Некима можда и не би, ал' верујте ми да би!
Kakva smo sekta na komentarima, svima stoji po ova patka na avataru. Kvakvakvakvakvakvakva :))
Pa da nekom i uvalimo patkana, to hoćeš, a? :)