Kvaksonska loža - Moćne patke

1. јебига, ја овде у посети комшијама, одох сад, пандан се одјављује :)

2. јебига, ја овде у посети комшијама, одох сад, пандан се одјављује :)

Pa da, pojeo nam meze što smo izneli, pa sad štura ;)))))))))))

3. Шта ћеш, гладан ктитор не верује ситим прашинарима. :)

4. Ево, придружујем се паткама!

Јеееееј :)

А ш'о се не види тема у последњим актуелним јавним информишућим темама?

Зато што је тема пребачена у игре, па је нема. :) Има је доле у јавне теме у којима сам учествовао. Зато ми пишемо нон стоп да се не би загубила негде доле. :)

5. Ako si prava patka znaš i kVakVo je zezanje :)
    Samo patkuj šta ti kvakne i sve si rešio...

Mene obuzeli poslom patkomrsci, nemam vremena ni čikova da progutam, cel` dan dangubim radeći...

Javljam se u letu, čisto da mi tema ne pobegne.

6. http://vukajlija.com/lakovana-patka/246819

брате, па ја јесам патка! :)))

7. Mene obuzeli poslom patkomrsci

hahahahaha čuj patkomrsci :DDD

hehe šta ćeš, juče nam je bio badnji dan, niko ništa radio nije, kuckasmo se ovde sve u šesnaes'....a danas, danas mobing majku in nji'ovu ;)

8. патка у сосу од бускни? И тако, какво је зезање иначе овде? :о)

Зезање је фино. Ја сам размишљао да окупим патке један дан у скорије време.

ПАТКЕ СЛУШАЈ 'ВАМО!
    Пошто сам безуспешно покушавао да нађем неки локал у ком би могли да станемо, дошао сам до закључка да на НБГ нема таквих места. Или су превише мала, или радници нису из фазона. Е сад, ајде ви видите у граду негде пошто ја и не знам баш град толико добро.

Имам још један предлог, а то је да одемо у природу, паткасто природно окружење и тамо да се пије, варића и томе слично. :)

9. Имам још један предлог, а то је да одемо у природу, паткасто природно окружење и тамо да се пије, варића и томе слично. :)

hahahah Buks, podseti me asd da sam prekjuče na Adi videla ostale nam rođake kako se brčkaju u vodi :)

10. evo jedna patka od mene :)

11. Човече, как'и локали, не зезај! Природа, трава, мувице, бубице! Ко вози, нека дотера мјузу. Ја не смем колима кроз шуму :)

12. Ево ја ћу да дођем аутом, али онда мора да се слуша псајкеделик НАЈТ ФУЛ ОН! :)

na Adi videla ostale nam rođake kako se brčkaju u vodi

Ви'ш како они уживају. :) А не к'о ми, на послу пиљимо у компијуљутер.

13. псајкеделик НАЈТ ФУЛ ОН! :)

оу, ноу! може би џиз и френк синатра! те ваше туц, туц не признајем! квајок! :п

14. Хахахаха туБц туБц. Б је важан фактор у тој причи. Е онда ви нарежите дискете, а ја ћу да понесем ауто због радиЈа. :)

15. Evo javljam se na brzaka braćama i sestrama patkama.
    Kod mene nije mobing nego patkovlasništvo ali izdržaću i više ću da kvakćem čim još nešto završim.
    Pozdrav svim patkama a posebno novoj patki Džaftari.....dobrodošla međ' patke ;D

16. Подрезаћемо казете а посебно Јами!

Pozdrav svim patkama a posebno novoj patki Džaftari.....dobrodošla međ' patke ;D

Фала лепо, осећам се почаствовано. Некако сам сад међу својим шљивама! :)))

17. Nema zabave bez patke :)))

18. Lepo je Đoni što nam se javljaš s' vremena na vreme...da ne brinemo da li si završio na nekoj trpezi kao specijalitet ;))))
    Hajd' radi, pa te čekamo da kvakćemo :)

19. Некако сам сад међу својим шљивама! :)))

:DDD pa ne kažem ja džabe da se sličan sličnom raduje ;)))

20. Hahahahah Bruce, opet si dvosmislen :DDDDDDDDDD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.