Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kvaksno, to je sasvim korektno. Pa da vide da smo gospoda, jelte :podrig:
:ДРИГПО ОЗБИЉАН: Е, ајде ови са списка нека кажу да ли хоће да мењају ово што је у загради.
-Ареи Куен (Најсвежији члан)
-jewdja (Као и Ареи Куен, само мало старији)
-Čo^ (Има огроман БЕЏ)
-marya dee (Мистериозна Патка)
-Moly Bloom (Ову патку још нисам упознао)
-Agilni (Генетски модификована Патка)
А ови остали нека кажу да ли хоће нешто да им се дода.
lololo
Хахахаха, морао сам да импровизујем, јбг. :) Нико се није огласио лололо
a,šta je fora sa tim u zagradi?p.s.novo somče!
Ништа, само лепше изгледа на првој страни олололол
lololo,svidža mi se moj patkasti veo mister'je!
Ден ит вил римејн д уеј ит из! КВАК!
kvakstinito!
Ma nek ostane, što se mene tiče. Ok je, samo me zanima otkud ta ideja :)
patkice,odo',pozdravljam vas!:)kvakćemo lejtr.
može za mene...jewdja (patka koja šljapka). Bravo marya...som je sušta realnost bliske i dalje budućnosti studenta.
Па као, Агилни, покретљиви, нешто, нешто, Генетски модификовано :D
Aj, može :)
Imam jednu apropo maryinog poslednjeg soma. http://vukajlija.com/radna-atmosfera :)
Odlična ti je ova :D
Hvala . A kakva je situacija, povodom nekog ...da kažem zajedničkog akunta...i to...nisam upućen..
Evo predlog zajedničke defke:
SINERGIJA (zajedničko delovanje u cilju ostvarivanja većeg učinka nego što je to zbir pojedinačnih snaga svakog učesnika)
Svako da po jednu rečenicu koja se uklapa sa prethodnim rečenicama, a definiše pojam sinergije, ali ne direktno nego izokola. Primer: KVAKsonska loža "Moćne Patke" piše zajedničku definiciju.
Ako se prihvati, evo prve rečenice:
"U jednom zidu svaka pojedinačna cigla se može razbiti rukom."
Akaunta....kolko sam shvatio, tu ce da zajednickim snagama da izabcujemo somove od 2 kile komad ko zec. :))))
Ja sam više mislio da defke koje neko ne može da uobliči, ili neka dobra provala odavde ode na zvaničnu stranu kao zajednička... Mada i sinergija nije loša ideja.
"Ali patke mesto ruku kljunovima delaju" :P