U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
yo mothafucka whats up?! :D
Pih, ti hejteri. Ne znam da li im je glupo kada lupe prvi minus. Ja sam tako jednom prvi minusirao defku sa 20 pluseva i baš sam se zabrinuo, čitao sam je opet pet puta... I dobro, posle se naređaše minusi i bi mi lakše :)
Pustila soma posle 100 godina :D
Vid stvarno, novi džbe! :)
Dajte link.
Nestaje struje!? Gde, kad, što, kojekuda?
Ja nikako da pustim soma, već 9 dana nemam inspiracije ič. :))
Ja sam danas imao inspiraciju, ali sam zaboravio šta je bilo!
Achtung, achtung! Ela pustila soma!
Odličan je, ali ga vidim dva puta? :D
Evo Shan, onaj gornji :)
http://vukajlija.com/forum/teme/22147?strana=236
Ella. prikazuje dvaput isto somče...
Obrisala prvu :) Stvarno ga pustila dva puta...
Dobar brka!
Sad opet moram da editujem svoje Šveđanke! :)
Shanz, otkud ti Šveđanke, ako nije tajna?
hehe bolje njihove glave nego svoju :D
Мислим оно , прочитао сам ја први пост ,али ништа конкретно не закључих из њега.
У чему је фазон ове ваше мале екумене?
LAki, znaš ove promene što je kaizen uveo juče? E, mi smo taj koncept napravili ovde sami. Neka vrsta kolektivnog PVT-a.
Bruce, imaš reč :)
Napišeš defku, pustiš u loše vreme, niko ne čita i potopi je more smeća za 50 poena za postere. Mi se našli da gotivimo slične stvari, organizovali i eto... Sad npišem defku, ovde objavim da sam je napisao i obezbedim 15 ljudi koji će je čitati sigurno. Ali, ne kao reklamiranje - ako defka nije dobra mi je ne plusujemo po svaku cenu - dobiješ minus i komentar. Sem toga se ludo zabavljamo u ovom forumu :)
Univerzijada, volontirao sam! Možda odem 2014 u Rusiju, kao, jelte iskusni, volonter..
Углавном ово :)