U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Epilog ulitmativnoj sreći je hvalisanje društvu, personifikovati patkana! Joj što sam sinoć trsio pat... Eminu!!
edit Nisam čitao komentare iznad. Mislio sam da se radi samo o drndanju patkana! :DD
kvakicu misliš?
PRIMER:
- Soso, daj onu tablu slanine da malo podmažem jezik.
- Ta daću ti ja nešto drugo da podmažeš, taki si ruč`o, a već si predeb`o!
Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama.
Pa, kaze dalje: "Odlikuju ga sirok osmeh, zadovoljno gladjenje omascenih brkova i pljuganje cigare u stilu trecerazrednog glumca u spageti vesternima"
Ha ha ha! Ovo će da ode u odabrane :D
http://img576.imageshack.us/img576/2554/patkecopy.jpg
Rukomet. Igrali smo polufinale Čelendž Kupa protiv AEK-a. Došlo 100 PAOK'ovih navijača a bila priča dolazi 300 AEK-ovih.
He he, Kvaktriče. Dobar taj Fotošop? :D
HAHHAHHAHHAHA legendo! Moj si idol! :DDD
Nije fer! Ja još uvek nemam odabranu. :'(
Sviđa mi se defka o slanini. :)
EDITA: SLAN'NI :D
Ima mnooogo interesantnih stvari! :)
Panarabistička svest pod turskim hermetizmom me oduševljava!
Pa ono ludnica je bila ali PAOK-ovi i mi kidisali na tu šaku jada AEK-ovih a meni bio bedak i nisam hteo ni da ih vređam zbog 1999. i onda kada su došli za vreme bombardovanja kod nas. SMorio sam se.
Kvaktrikse, ako te teši - nemam ni ja :)
Daklem...
---
KAO LALA SA TABLOM SLANINE
---
Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama. Odlikuju ga sirok osmeh, zadovoljno gladjenje omascenih brkova i pljuganje cigare u stilu trecerazrednog glumca u spageti vesternima. Epilog ulitmativnoj sreći je hvalisanje društvu, personifikovati patkana! Joj što sam sinoć trsio pat... Eminu!!
---
- Soso, daj onu tablu slanine da malo podmažem jezik.
- Ta daću ti ja nešto drugo da podmažeš, taki si ruč`o, a već si predeb`o!
---
drage patke,ja idem da se bućnem u kadu,pa da obiđem parohiju,kvaaak!
Zezaš?
TO JE TA!
hahahaha... do jaja! :D
Ne zezam :)
Pogledaj ovo: jarčeva muda