Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Najgori manijaci su oženjeni... ;)

2. KVAKtriks evo Jezivi ti bacio sliku....fotošopuj je

3. Evo, Matrikse, napravi mi slaninu u fotosopu

Samo ću poslati to na Futošku da odrade, dalje?

4. hahahahahhahaha Jezivi, pa jesi li ti normalan??? Grohotom se smejem, probudiću komšije jbt :DDDD

5. Najgori manijaci su oženjeni... ;)

hahahaha evo zašto mi se ne žuri sa udajom :DDDD

6. To je ono što priziva najprimalnije u nama muškarcima! Velike grudi su simbol plodnosti i zdravlja! A svi mi, je li, želimo da imamo dosta dece, i da nam sva budu zdrava! Stoga, mi ovo posmatramo samo sa stanovišta očinstva! :D

7. Šalim se, ja se manje palim na grudi...ja sam od onih što se pale na ženske guzice :)

8. Stoga, mi ovo posmatramo samo sa stanovišta očinstva! :D

Amin!
    :DDDDDDDDD

9. Nisam normalan, Ella, poludeo sam od gladi :)

10. Ponuda za obrađivanje u fotošopu je završena i to potvrđujem ovim! http://img824.imageshack.us/img824/6326/lrgpadlockgold.png

11. Nisam normalan, Ella, poludeo sam od gladi :)

Evo doneću ti ja pitu sa pečurkama i jogurt, ostalo nam od večere ;)

12. Jes' malo deblje secena, ali hvala Bruce :)

13. Odoh ljudi. Bilo je lepo družiti se sa vama! :)

14. Pozdrav Shanz, kvakćemo se sutra opet :)

15. POzdrav, Shanzamm.

Ella, ionako sam lud, jos mi samo pecurke fale :) Obozavam pitu sa pecurkama.

16. Drugari, idem i ja malo da sklopim oči... Bilo mi je ekstra večeras... Ujutro stavljam ono zajedničko somče :)
    Kvaku noć vam želim.

17. Pozdrav Shanzamme, kvakćemo se sutra :)

Obozavam pitu sa pecurkama.

Uhhh pričaj mi o tome ;)

18. Uzdravlje, Bruce.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.