Разочаран у свој патка сквод, приморан сам да напустим луду дружину. Бићу ту из покрајка, али улогу капитена остављам некоме ко је вољан и спреман да истраје у овом болном периоду за патке. Враћам се у Буксна воде.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Разочаран у свој патка сквод, приморан сам да напустим луду дружину. Бићу ту из покрајка, али улогу капитена остављам некоме ко је вољан и спреман да истраје у овом болном периоду за патке. Враћам се у Буксна воде.
buaxaxaxaxaxax Buks, ne palamudi života ti :DDDD
Буксна је једина права љубав у мом животу. Морао сам да јој се вратим. Патка сквод ће разумети сигуран сам.
Буксна паткамуди, чисто да допринесем комшијама. :)
Шта се догодило, шкк?! Ко шта напушта? Шта се дешаква?
Не напуштам, него привремено се враћам буксни. :)
Ту сам ја и даље, само мало ређе.
А шта би одједаред?
Kvaak, jedva sam proplivao kroz sve što ste otkvakali od sinoć!
Молим и други пут. :) Него ја мислим да нема нико гори од мене, 90 дефки и ниједна одабрана. :)
Uteši se, ja imam 154 i nijednu odabranu, a samo dve predložene...
Ништа одређено. Мало сам буксна, мало патка. :)
Doduše, 284 sam po bodovima...
Ček, ček, ovaj deo ni ja sad ne razumem... :-/
Oooooo Bruce, šta ima kod VI? ;)
hehe onda sam ja pačiji izrod ;))))
a ja sam na Vuki od oktobra 2009...
Evo jurim neke papire da prevedem svoje jezero u trajno vlasništvo... ubiše me sa papirologijom...
Pa ti si Kvaksna tako da slobodno stavi sliku buxne, jer to nije buksna nego kvaksna, ma kako to sve zbunjujuće zvučalo
E pa ja imam definiciju u kojoj se spominju patke OLEEEEEEE
http://vukajlija.com/skidanje-patke/273030
A Ela ubija. Dobrih prvih 14 defki.
ja sam dugo mislio da je nečiji dupli... posle vidim da je jedinstvena patka :)
Pa š'a ja znam....ja se javljam samo kad imam šta dobro da kažem, ne volim da smaram defkama...
Bruce, za mene si mislio da je dupli nalog?