Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A probao sam i da im objasnim što se smejem...

hahahahaha VERUJEM da ti je uspelo!!! :DDDD

Haha eto šta napravih, grupu od svog lupetanja ;)

2. Može, Buksnetino.Takmičićemo se u gađanju Taletove trafike sa 50 meteri.Sad odoh, valja platu zaraditi.Pozdrav, pačići.

3. Hahahaha tek sad vidim, pa mi većinom ovde svi "kancelarijski pacovi" ;)))

4. kancelarijske patke :)))))

5. "kancelarijski pacovi"

Па да ли је могуће да је патка оснивач назвала колеге патке пацовима? :)))

6. хааххаахаах

7. Ella, ovo možeš opravdati samo ako ustaneš u kancelariji i glasno kažeš KVA!

:D

8. Па да ли је могуће да је патка оснивач назвала колеге патке пацовима? :)))

hehe lapsus, izvin'te ;)))

Nego koga još čekamo u toku dana?
    Edson Arantes Do Nas, Buxnomaniak, Reservoir Dog, BojanBoj, Marya Dee, Straja.... prvi koji su mi pali na pamet, a ima ih još.

9. Ella, ovo možeš opravdati samo ako ustaneš u kancelariji i glasno kažeš KVA!

hahaha nikakav problem nije, imam svoju kancelariju i sama sam u njoj. :) Doduše, jedna vrata me razdvajaju od kancelarije upravnika.

10. Ja se pravim da radim a ustvari blejim na ovoj temi a faca mi se ne menja, kao jako sam se nešto zadbio u kucanje nekog dokumenta. Prava sam kancelarijska patka.

11. Đoni, pa kako izdržiš da ne menjaš facu? Ja se smejem kao opičena sve vreme! :)

P.S. Jel ti ne smeta što te zovem Đoni umesto Džoni, simpatičnije mi :)
    A i Đankija tako zovem :))))

12. Meni direktorica objašnjava kako se lepo provela u Rimu, a ja ozbiljno klimam glavom i šatro pogledavam povremeno u podatke, a u sebi se smejem, `oće džigerica da mi pukne. I samo čekam da kaže nešto veselo da se rasipujem.

13. Ђанки и Ђони

14. Hahaha znači ovde se jedina ja smejem GLASNO? :DDDD
    Nja nja nja nja nja :DDD

15. ХАХАХААХХАХАХАХААХХАХАХАХААХХАХАХАХААХХАХАХАХААХХА

16. Ђанки и Ђони

Pa to, baš mi slatko tako :) Ahahahaha čuj mene "Slatko" jaooooooooooo Moravo, što li si 'ladna?! :DDDDDDDD

17. Ahahahaha Markova defka, sad će i on još malo, treba da mu skinu ban :)

18. Što ja ovo volim, ljudi moji, da nema pretnje od spema po ceo dan bi pisao komentare na tuđe defke i kvakao po njima :)
    Nisam se ovako proveo od kad sam probio ljusku :)))

19. Pa to, baš mi slatko tako :) Ahahahaha čuj mene "Slatko" jaooooooooooo Moravo, što li si 'ladna?! :DDDDDDDD

ХААХХАХАХААХАХ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.