Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čestitkamo, pa javi kad pustiš soma.

2. Чекајте, људи.

ПРВО:

ЕЛЛА, ЕЛЛИЦЕ, СРЕЋАН РОЂЕНДАН! Да си нам жива и здрава! :)

http://www.dodaj.rs/f/1T/rt/2VLTyX99/3/ggh.gif

ДРУГО:

Савета, дечаче наш, велком!

3. Nisam dečak! Pustila sam soma, ali nije neki :( Dzaftara pitaj tamo za savet :)

4. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Džaftimirka!!!!!!!!!!!!!! Kako ti uvek znaš šta meni treba!!! :D

5. Džaftara, što joj onda ne prepustiš Duncaru, bar za danas ;)

6. Džaftara, što joj onda ne prepustiš Duncaru, bar za danas ;)

Neka hvala, radije ne bih išla dalje od ovog jezera. Neka se jebačka elita ne naljuti, ali ovakvih frajera kao što naše jezero ima...nema na celoj Vuki!!! :)

7. Nemoj tako, Ela. Jebači su jebači.

8. Jebači su jebači.

Ma jaki su mi to jebači kad 23 sata dnevno jebu isključivo virtuelne žeNke! ;) Njima da tako dobro ide, ne bi oni svoj bes i frustracije izbacivali ovde :DDD

Mogu oni biti jebači kakvi god hoće, ALI jezerce...ma šmekeri su šmekeri! TAČKA! :)

9. ЕЛА СРЕЋАН РОЂЕНДААААААААААААААААААН!!! СВЕ НАЈБОЉЕ И ДА СИ НАМ ЖИВА И ЗДРАВА, ПА ТЕК ОНДА ОВАКВЕ ТОРТЕ СА ОВИМ ИМАГИНАРНИМ МОЧУГАМА ЛОлоло :)

10. ИМАГИНАРНИМ МОЧУГАМА ЛОлоло :)

hahahahahhaha
    Hvala ludaQ! :)))

11. Evo jedan somić :P

12. Neka hvala, radije ne bih išla dalje od ovog jezera.

BTW Ima se i ovde štošta za štipnuti pod vodom...onako nehotice :DDD

13. Ela, pa ti ništa ne osećaš? :D

14. Ela, pa ti ništa ne osećaš? :D

Ma osećam, no se pravim leeeečka šuntava ;)

15. A i širih ti krila pre neki dan. Uvek sam dostupan za zaranjanja. Kvak!

16. Što onda izbaci pedu na videlo? Folirantu jedan :P

17. Što onda izbaci pedu na videlo? Folirantu jedan :P

hehehe u pravu si, nema meni pomoći po tom pitanju... Ja mislim da je najbolje da me vežete, radi vaše i moje bezbednosti :D

http://images.auctionworks.com/hi/49/49012/75160.jpg

18. He he, ovu sliku si i definisala, koliko se sećam :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.