Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JA PEREM NOGE U LAVABOU!
ЈА ТРЕСЕМ ПЕПЕО У БИДЕ
има до јаја деф. за то :)
JA idem da se tuširam, sać'e devojka da mi bane
JA PEREM NOGE U WC ŠOLJI :)
DŽONI PERE PATKU U LAVABOU!
У БИДЕУ!!! ЛОЛОЛО
hahahaha
Ja pišam u lavabo ponekad, štaš...
Ahahahaha :D
ОООООООООООО ЏОНИЈУ ДОЛАЗИ ДЕВОЈКА!!! АХАХАХАХА, САД ЗНАМО КАКАВ ЋЕШ ДА СЕ ВРАТИШ!
http://images2.cafemomstatic.com/images/user/gallery/post_1492152_1257282682_med.jpg?imageId=17088830
ЈА ПОНЕКАД ПИШАМ КРОЗ ПРОЗОР КАД МЕ МРЗИ ДА УСТАЈЕМ ИЗ КРЕВЕТА И ДА ИДЕМ ДО ВЕЦЕА! САМО ГА ЗАБАЦИМ!
Veži je za radijator...lololololo
+1 олололло
СОМИНА УСКОРО УМИРЕ! ОЛОЛОЛ
JA SAM NAPRAVIO RUPU U ZIDU, PA GA LEŽEĆI U KREVETU SAMO PROBACIM I HVATAM WC ŠOLJU NA KECA!
Kvak dan pačići! :buć:
Ja ponekad u snu pišnem malo, pa bacim ćega kroz ouindou kad se probudim, mrzi me da ustajem, a spavam sa otvorenim prozorom...
лооллоол Е сад мало квактања! квакваквка
Pa naravno, to devojke gotive
Vratiću se veseo kvakvakvakvakvakva
Iju sramota, ovo čitaju i mala deca. :D