Bruce, ti si meni bio čudan i sve vreme dok si imao drugi avatar. Tek kada si vratio ovaj, postao si za mene ponovo TI. :) Jer sam te i "upoznala" sa ovim avatarom :)
ona tamo živi, ne vuče me nešto da ponovo vidim taj grad, ali sam stvarno proveo neke lepe trenutke tamo...
ne vredi pokušavati oživeti prošlost, tad je bilo lepo i uspomene čuvam, sad bi verovatno pokvario sećanja... ali jeste lepo setiti se :)
Aaa... ispran mi je malo mozak danas. Zato metnuh jednog somića, slengić, nisam mogao maštovitije :) A fora je super, nego nisam u glavi odradio Milka Canić naglasak :)
ja sam čak napisao i šest defki, tri mi obrisali modovi, a ove ostale su njesra... ne umem da pišem kad nisam bruce...
Bruce, ti si meni bio čudan i sve vreme dok si imao drugi avatar. Tek kada si vratio ovaj, postao si za mene ponovo TI. :) Jer sam te i "upoznala" sa ovim avatarom :)
Ja nisam pokušavao uopšte...a reci baš je čudno sa duplim....
To mi dođe kao da jebem tuđim kurcem. Sve je isto, ali filing je pogrešan :)
Gde su svi? Ja ovde refrešujem kao trinaestogodišnji masturbator, a ništa se ne dešava...
+1 :DDD
PU! Dođem na jezerce i sve patke rasteram :)
Pa to. Kad sam tu nema nikog...a kada nisam, iskuca se po 50 strana za pola sata :)
trenutno se nešto dopisujem po defkama sa komadom1974, setih se mladosti i Zagreba... kako sam samo voleo da se muvam po tom gradu...
Tko nije vodio djecu na Zagrebački velesajam taj ne zna što je muka...
Kako je lepo kada se tako vratiš u neko vreme iz kog vučeš lepe uspomene...pa još imaš i sa kim da razmeniš utiske :)
ona tamo živi, ne vuče me nešto da ponovo vidim taj grad, ali sam stvarno proveo neke lepe trenutke tamo...
ne vredi pokušavati oživeti prošlost, tad je bilo lepo i uspomene čuvam, sad bi verovatno pokvario sećanja... ali jeste lepo setiti se :)
Dobro veče, patke!!! BUĆ!
Dobro veče Milka :)))
edit: nisam mogao da odolim, sorry :))))
Što bre Milka? Nešto sam propustio? :)
Veče Agi :)
Bacih sad pogled na izbor za defku dana, opet me Dankan minira :P
Agi, Milka Canić... Dobro veče... :)
propade fora ko muda kroz pocepane šifonske gaće :))
Aaa... ispran mi je malo mozak danas. Zato metnuh jednog somića, slengić, nisam mogao maštovitije :) A fora je super, nego nisam u glavi odradio Milka Canić naglasak :)
možda bi bolje bilo da je Hostić, ali plus ionako...
Bem li ga, hostaći ih zovemo već neko vreme, a i širi se lagano :)