Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Brate, nisam ni ja u sjajnoj situaciji, ali ne vidim kako se mozes isprazniti putem kucanja. Dodji lepo ti kod mene, pa da izudaras Tamu do besvesti, stres nestaje kao rukom odnesen :) Kad pomenu platu, ja cu valjda moju za oktobar da dobijem u maju, tad planiram odmor :)

EDIT:Ja da licim na Kim Kardasijan, ne bih kukao :)

2. pa da izudaras Tamu do besvesti,

hahaha, svirao sam i ja bubnjeve svojevremeno, imao neke ''Ringo Star'', belgijske:)
    ali sam zato imao oriđinal Zildjian kreš činelu, ej!

3. Ima li ovde nekog da dobija platu na vreme? :)

4. svirala i ja bubnjeve ,kod strica,još kao mala patka:)

5. Pretpostavio sam da si peglao, jer si jedini prepoznao Evans na onoj temi. Sto si batalio? Ringo Star je proizvodio " Peavey"

6. ja dobijam na vreme platu al sad necu dobiti 30% jer je moja skola bila 2 meseca u strajku sa casovima od 30 minuta...
    treba da organizujemo neki kvak bend :D

7. Moly, ako negde budem cekicao celu vecnost ispred klonje, hoces li ti na kraju izaci iz nje? :)

8. ma batalio davno, jbg, imali bend, zezali se, izdrkavali i to, sve dođe i prođe, nismo nikad shvatali preozbiljno projekat, da se tako duhovito izrazim, šatro srednja škola, zajebancija, štaš više:)
    a falš ringo star inače

9. ja nemam posao,nemam platu,mlatim se po seminarima-van faksa,jer radim i neformalno obrazovanje pored i jedino u našoj zemlji diplomate buduće koje imaju 6 knjiga za prijemni,a tek u toku studija da ne pričam za krdo knjiga i šta mi je u glavi- ne putuju van beograda.

10. I, sta ce biti od tog strajka? Ovi ponudili povecanje 2,5%, pa od oktobra jos 7,3%. Mislim, jadno...Buksno, bolje sto ne radis u prosveti :)

11. EDIT:Ja da licim na Kim Kardasijan, ne bih kukao :)

HAHAHAHAHAH!
    bio na onoj temi o poznatima?

12. Jezivi tesko posto sve moje drugarice umeju da piske same :DDDDDDDD

13. bio na onoj temi o poznatima?

Tad sam se zaljubio u tebe :) Kad si izbacio taj post, vristao sam od smeha pola sata.

E, jebi ga, Moly....Znaci, dzaba cu da cekam? :)

14. Rano si odustao, Buksno...I meni je tad bio dosao period da batalim, ali izdrzao sam.Eto, 23 godine lupetam :)
    Maro, ne daj se. Dokle god mozes da zivis nezaposlena, ne zaposljavaj se :)

15. ma,treba mi kinta,radim ja 5 stvari za hobi i interesovanja pored,ali od nečeg mora da se živi.

16. axaxaxxa poster pobedio! ah kako se samo milo smesi vidi se da je golema dobrica :D
    Jezivi jel to nick zbog cekanja po zenskim wc-ima? axaxaxaxaxaxaxaxax
    a za rezultate strajka nem' pojma nesto svi seru sad je strajk 'zamrznut' vatevr... imam jos 2 posla a i zivim sa roditeljima tako dA se nisam potresala al sam isla da se solidarisem sa kolegama :)

17. Naravno da je zbog toga nick, obozavam da se maskiram u vodokotlic :)

18. vodotečina,kolotečina,darkvud dab.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.