Kvaksonska loža - Moćne patke

1. lagali te dušmani.

2. Ахам... па шта радите онда овде?

3. Marya, pogledah ti i postere. Ima baš dobrih :)

4. hvala agi,al' nisam odavno ni pravila i u odnosu na broj defki ih je malo,ako naiđe nekad kulj:)samhaine,ovde su samo muškarci i brkate ribe,taj rad.

5. Ovde dominiraju patke, u tome je poenta :)

6. Је л' жарите, а?

7. ovo nije tema za hotovanje,ovde se družimo,sprdamo i lupetamo.

8. Jašta. Žarimo i palimo. Najbolji smo.

9. žarimo i palimo somićima i ovako rekreativno,to da.

10. Знам да није за хотовање, али је изгледа створена за троловање.

11. Ja pustih jednog somića maločas iz revolta, kad već pomenusmo :)

12. ma,ne ložimo se mi tako lako.ako nam ide na ruku da izvozimo trenutni trip u redu je.

13. Agilni stavi samo S veliko (u Srba). Da ti neko ne cepi minus samo zbog toga jbg :) znaš kakvi su...

14. То ми се свиђа... јбг, лош први утисак.

15. utisci su tu da promene ukus.

16. Zezator, hvala. Omaklo se :)

17. Marya, ha ha, fotkaš se fiksnim :P Nasmeja me :)

18. Дужан сам да вам пренесем поруку од Матрикса, или како год да га већ зовете:

Patke, sve najbolje i tražim od Saveta da mi skinu status patke, nadležnom autoru koji postavi ovu poruku nemojte da postavljate ikakva pitanja u vezi mene. Hvala i adios paćićos do 21.05.

Тол'ко од мене, не залазим ја у ове теме.

19. Peki, hvala. Savet će odlučiti šta dalje :)

20. Marya, ha ha, fotkaš se fiksnim :P Nasmeja me :)

ma i fiksni bi bolje odradea.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.