Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ako me pozovu na neki performans u BG, obavezno dolazim :)

2. Valjam i ja neke po glavi, ali još ne mogu da kvaknem :)

3. idem malo da odremam, ceo dan sam ovde na jezeru :) kvaku noć, kuckamo se sutra :)

4. samo još ovo da kažem: trenutno su TRI patke na naslovnoj :))))

5. Laku noć, Bruce. Lepo spavaj, pa se kvakćemo sjutra. Kvaaak!

6. Tu sam ja. Upravo kvaknuh jednog somića i posmatram kako raste... imao sam 25-0 za 15 minuta, a onda se pojavio jedan hejter i sve stopirao :D

Šta ima, Peki? Ti se javiš, pa nestaneš.

7. Pa na kratko, čisto da ne bude da sam bio tu, a da se nisam javio. :D

8. Tako je, Peki, lepo od tebe :) Patke danas izgleda sve negde đuskaju...

9. He he, ali se moram i ja odbućnuti sad... radi se sutra :/

10. Dobro vece. Vidim da je moj post o krikovanju nekih ljudi ostavio negativan trag, sto mi uopste nije bio cilj, a pojedinima sam i objasnio da nijedna moja rec nije uperena protiv njih. Procitao sam postove, video da se neki ne slazu sa mojim misljenjem, porazmislio sam malo i rekao sebi: " Jeb'o ti pas mater kad se petljas gde ti nije mesto". Vidim da je Ella sve manje prisutna, zbog cega mi je jako zao i nadam se da ce se uskoro vratiti.

11. Dobro veče, Jezivi. Tačno je da je Ela sve manje ovde i svima nam je žao. Jeste ono bila dobronamerna kritika, ali nije bilo potrebe za tim. Svako je reagovao na način koji mu se čini najboljim i to je to. Neću se vraćati opet na tu priču, ali nadam se da ćete ovde oboje da kvakćete, kao i ranije.

Verovatno bih kvaknuo i nešto pametnije, ali vreme je za spavanje.

Želim laku noć svim patkama. Kvak!

12. Poslao sam joj pvt, pojeo sam govno samo takvo, tim svojim pisanijem, ali nije bilo zlonamerno. Uzdravlje Agilni.

13. E, sad sam odusevljen!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.