Vratila sam se ĐoUni, nakon vašeg duuuugog i mukotrpnog ubeđivanja :DDDD
Razmenih noćas sa Jezivim "po koju" dubokoumnu skoro do ranih jutarnjih i eto vratih se. :)
Ma ne dam ja vas breeeeeeeeeeeee nikEm!!! Kao što već jednom rekoh, oči vadim za vas!!!! :)
hehehe e dobro da ste razrešili ti i Jeza te stvari, pa da opet bude mirno u jezercetu. Sada samo još kada Matriksu istekne ban da ga vrnemo ovde i Staklena da se pojavi i jezerce kao nekad.
Al' sam se sada najeo, morao sam da bacim soma u tom pravcu....
Uglavnom, drago mi je što si opet tu.
Au, moramo da organizujemo neki roštilj uskoro na Adi ili negde....stani ja samo na klopu i seks mislim....tačnije ja te dve stvari ne odvajam....nirvana
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Overeno Maroooo :)
odgovorih!
e,ljudi odo' ja malo,uživajte mi,kvakćemo se docnije:)
Dobar, Marya. :)
falaaaaaaa:)baj!
Da vam se samo javnem to jest KVAKnem....KVAAAK
Vratila se PatkEla OLEEEEEEEEEEE
Vratila sam se ĐoUni, nakon vašeg duuuugog i mukotrpnog ubeđivanja :DDDD
Razmenih noćas sa Jezivim "po koju" dubokoumnu skoro do ranih jutarnjih i eto vratih se. :)
Ma ne dam ja vas breeeeeeeeeeeee nikEm!!! Kao što već jednom rekoh, oči vadim za vas!!!! :)
hehehe e dobro da ste razrešili ti i Jeza te stvari, pa da opet bude mirno u jezercetu. Sada samo još kada Matriksu istekne ban da ga vrnemo ovde i Staklena da se pojavi i jezerce kao nekad.
Al' sam se sada najeo, morao sam da bacim soma u tom pravcu....
Uglavnom, drago mi je što si opet tu.
Ma Jeza i ja smo samo imali mali nesporazum. Sad ga volEm k'o oči u glavi, nek ti samo kaže :)
A KVAKtriksa ćemo sačekati ispred škole, dva šamara, pa za uho nazad u jezerce :D
Overih ti somića, sjajan je, iskidah se primerima! :)
Samo ti klopaj bejb, pravi nam zazubice :P
Au, moramo da organizujemo neki roštilj uskoro na Adi ili negde....stani ja samo na klopu i seks mislim....tačnije ja te dve stvari ne odvajam....nirvana
Uuuuu neki zajednički roštilj pod obavezno!!!
hahahahahhahaa zašto li me to ne čudi od tebe?! :DDD
Sveto Trojstvo....klopa, sex i Partizan hehehehe
iiiiiiiiiiiiJaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooJ dođi ovamo da te poljubim jednom za ovo!!! :DDD
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6871874/Ela-se-vratila-Tako-sam-hepiiiiiii.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Happy-Keanu
HAHAHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA Zezo bre, mojne 'ebeš. :DDDD
Nema veze, ljubnućeš me na roštilju :)
A vidi Zezator što je napravio poster za tvoj povratak...bravo Zez
Na roštilju, nego šta. Kad te cmoknem onako s' masne usne, ima obraz da ti bude mas'an mesec dana :D
Moram da odbućnem...vidimo se posle
:odbuć:
Hajd' ĐoUni, uživaj tamo, gledamo se kasnije :)
Gde ste drugari! :)