Kvaksonska loža - Moćne patke

1. al' ozbiljna bejah:)

2. Kvak! Šta radite? :))

3. lololo,čekam na prstenac!
    sad ću da iskopam neku opaku,mada ne stižem sve:)

4. Odlična defka Bruce, inspirisao si me da bacim jednu samo da je formulišem u glavi i vidim dal' je dobra dovljno

5. Evo ga novi som iz GSP serijala.

6. Pustih i ja. Inače, i vas redovno ocenjujem. ;)

7. Peki, čestitke za plasman :)

8. Alo bre patkovi, nemo' se pravite blesavi, ponoviću pitanje: Ko mi je oterao obožavaoca dok nisam bila tu??? :DDDDDDDDDD

9. Hvala, Agilni! :)

10. nisi mu odgovorila pa je sam otišao :)

11. ela,ja sam,moram da priznam,pitah ga čiji je,koji je?i on se malo uplašija izgleda...

12. Ali zašto su mi samo vulgarne defke padaju na pamet od kad sam u patkama, m? Neki loš uticaj? :)))

13. patke, sve sam ocenio, hvala za podršku idem malo da spavkam :)
    Kvaku noć svima...

14. ja sam samo alkoholičarske imala jedno vreme,to je neki talas toplog vetra izgleda...

15. Ali zašto su mi samo vulgarne defke padaju na pamet od kad sam u patkama, m? Neki loš uticaj? :)))

Pekky, ne brini, nisi jedini. To dokazuju moje poslednje dve defke :DDD

16. Pa ko će ga znati. Sad ću još malo i ja da palim. :)

17. Ali zašto su mi samo vulgarne defke padaju na pamet od kad sam u patkama, m? Neki loš uticaj? :)))

Pomislih i ja ovako nešto danas :)

18. Maro, sram da te bude! Prvi put u ovih mesec dana (koliko sam ovde) dobijem obožavaoca, a ti ga oteraš :PPPPPPPPP

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.