Nego, jedno pitanje, je l' zna neko od vas gde bih mogla da upišem kineski? Pitala sam u onoj Galindo ili tako nekako, međutim, malo ljudi se prijavilo pa su otkazali.
e, gledala sam ovo! I htedoh da pozovem juče i zaboravim! Ma, naći ću sigurno, nego sam mislila da možda neko zna nešto, pa da mi preporučite! Hvala, brushalteru! :)
dobro vece pacici..... pored 3 posla i loseg neta oteli su me i vanzemljaci..al eto 'fala Bogu vratise me..kazu da im patke ne trebaju..:) ne smem ni da pitam koliko sma u zaostatku s zbivanjima
i belo i crno meso :)))
Bruse, pa tebi je do jaja! I Pekiju, kome je pozlilo, no dobro. Pa, samo ste vi imali tu čast, bre!
A ja mislio, neka klopa. Pa, lepo od njih, svaka cast zenske.
ne baš do jaja, više tu negde :)))
edit: Pekky, ladan tuš pomaže :))
bilo samo jejte oči.
Evo me, vratih se da obrišem svoj goli zilj :)
jedva sam ih vratio u duplje... ali ne žalim i da nisam :)
Nego, jedno pitanje, je l' zna neko od vas gde bih mogla da upišem kineski? Pitala sam u onoj Galindo ili tako nekako, međutim, malo ljudi se prijavilo pa su otkazali.
briši ela,reklamiranje završeno,patketina je najbolje meso i to se zna!
Džafe, evo s vrha gugla - nemam pojma da li vredi:
http://www.mogi.co.rs/linkovi-skola-stranih-jezika/kursevi-stranih-jezika/kurs_kineskog/skola-kurs-kineskog-jezika.php
Obrisan zilj :)
e, gledala sam ovo! I htedoh da pozovem juče i zaboravim! Ma, naći ću sigurno, nego sam mislila da možda neko zna nešto, pa da mi preporučite! Hvala, brushalteru! :)
e,da,imam somče,doduše ne tako friško,zaboraviK da rečem,videla patkela.
uvek spreman da podrži žene :))))
lolololo!
a bogami večeras pune ruke posla... :)
dobro vece pacici..... pored 3 posla i loseg neta oteli su me i vanzemljaci..al eto 'fala Bogu vratise me..kazu da im patke ne trebaju..:) ne smem ni da pitam koliko sma u zaostatku s zbivanjima
jaooooo, Moly, pa gde si ti sto godina... :)
evo me ..malopre stigla..ko vam kaze da je na Marsu do jaja -sere :D
svi su se razbežali, ali do malopre bilo looodo :)
marya, Ella i Džaf kačile slike sa plaže :)