Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja dugo nisam imao neku u odabranim. Bile su pre dve ali u zadnje vreme ništa, mada nisam ni jurio a i nisu bile baš neke.
    Ne služimo pijane goste je do patke defka.

2. Moraću te pročitati, kol'ko već večeras. Volim kad ljudi pišu kratke definicije. :)

3. kako naiđe i kako je ocene,će bude,bitno da se kvače.fala džoni:)

4. fala džoni:)

Ništa, ništa, još sam rekao kako ću to da koristim kad ispunim svoju davnašnju želju i otvorim jednu gotivnu kafančinu.
    - KOD PATKE -

5. hehe,listaj ako te ne mrzi staklena patkice,ja samo kratke skoro i imadem.fala ljudi:)

6. hahah,kod patke će da bude nabolja kafana,pored jezerceta o'ma':)

7. Ima da se ubijamo od vatrene vodice i pišemo dojajne pijane KVAKfinicije

8. Hahahaha KOD PATKE! Neverica! :D
    Džoni, ti imaš malo duže somiće, tebe ću čitati posle Mardžori. Ipak dame imaju prednost. :)

9. hehhehe,svi kod patke!biće do patke:)
    http://www.youtube.com/watch?v=_Og32wFEQFw
    sad vas pozdravljam,moram iz jezerceta,pozdravljam patkice:)))

10. Džoni, ti imaš malo duže somiće, tebe ću čitati posle Mardžori. Ipak dame imaju prednost. :)

Da ja umem da se raskucam ponekad. A naravno da dame-patke imaju prednost. Pa mi patke smo poznati kao džentldakovi.

Ćao Marya. Idem i ja da se spremim za fudbalicu. E baš mi se trči nešto.
    KVAK

11. Боли вас перце, ја још увек ниједну одабрану. :(

12. Svi odoše, samo ja ČITAM! :)

13. Ја ПИШЕМ ГЛУПОСТИ ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ! :)

14. Dobro veče, drage patke. Vidim da ste se baš bacili po isplivavanju somovine. Sjajni ste mi danas!

Матрикс
    Боли вас перце, ја још увек ниједну одабрану. :(

He he, ni ja, ali zabole nas patka, KVAK!

15. Ela, sada si đavoljska patka. Trenutno si 666 :)

16. Аги погледај који сам на ранку и немам одабрану, срамота, пустио сам 2 сома у року добијене ципеле у дупе са евровизије 2009. :)

17. Аги погледај који сам на ранку и немам одабрану, срамота

I mene čeka ista sudbina, ako pogledam broj definicija i rank. Al' rekoh, ko ga KVAK, zezanje je važno :)

пустио сам 2 сома у року добијене ципеле у дупе са евровизије 2009. :)

Ovo izvinjenje sam već plusirao u istom roku kao što ti naredna definicija kaže :)

18. Хвала Аги. :)

19. Nije što smo patke, dobre su :) Ja sam svoje ispucao za danas, a sutra nisam pri kompu. To je, što je... do nedelje :)

Nego, mama patka mi spremila gibanicu kad sam otišao do gnezda. KVAK! Naredna tri dana neću kukati što živim sa svojima.

20. Обрисаше ове где сам помено славне :( Само лед жив и опет сам пљуно неког ''нормалног'' сома. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.